Kanye West se retrage o perioadă din viaţa publică, după incidentul de la gala MTV - VIDEO

Rapperul Kanye West vrea să se retragă o perioadă din viaţa publică, pentru a reflecta asupra comportamentului său, după ce, duminică, la gala MTV Video Music Awards, a întrerupt discursul de acceptare a unui premiu al cântăreţei Taylor Swift.

47 afișări
Imaginea articolului Kanye West se retrage o perioadă din viaţa publică, după incidentul de la gala MTV - VIDEO

Kanye West se retrage o perioadă din viaţa publică, după incidentul de la gala MTV (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am nevoie, după acest incident, să iau o pauză şi să analizez cum o să fiu în continuare, de-a lungul vieţii, cum mă voi reabilita", a declarat cântăreţul în timpul noului show al lui Jay Leno, care a avut premiera luni seară.

West şi-a cerut deja scuze în mod public de două ori pentru că a stricat momentul de glorie al tinerei cântăreţe de doar 19 ani, însă i-a mărturisit lui Leno că nu a fost încă în stare să-i ceară scuze lui Swift în persoană.

Rapperul, cunoscut pentru felul său direct de a se exprima, a sărit pe scenă în timpul discursului de mulţumire ţinut de Taylor Swift, recompensată pentru cel mai bun videoclip al unei artiste - "You Belong With Me" -, cu care le-a surclasat pe mai cunoscutele Beyonce Knowles şi Lady Gaga. "Sunt fericit pentru tine, însă Beyonce a avut unul dintre cele mai bune videoclipuri din toate timpurile", a spus Kanye West, după ce i-a luat microfonul lui Swift. Aceasta a rămas în spate, "paralizată" de incident. A încercat apoi să spună ceva, dar sunetul a fost tăiat, iar ea a fost escortată de pe scenă.

Momentul jenant a fost vizionat de circa 27 de milioane de spectatori - cea mai mare audienţă înregistrată de la gala MTV Video Music Awards din 2002, au declarat reprezentanţii MTV. Înregistrarea incidentului a fost apoi vizionată de circa două milioane de ori, doar pe site-ul MTV, fără a pune la socoteală şi site-urile de video sharing precum YouTube.

West i-a declarat lui Leno că i-a fost foarte greu să îşi asume consecinţele comportamentului său.

"Toată viaţa mea mi-am dorit să dăruiesc şi să fac lucruri bune", a declarat el. "A fost foarte ... a fost doar... a fost nesimţire, punct", a spus Kanye.

Duminică, după incidentul de la gala premiilor MTV Video Music, West a scris pe site-ul său oficial că îi pare "foaaarte rău", adăugând - "Bine ai venit în lumea reală!!!! Toată lumea vrea să mă huiduie, dar eu sunt un fan al adevăratei culturi pop!!!".

Luni dimineaţă, el a postat o a doua declaraţie, în care scria că seamănă cu personajul lui Ben Stiller din comedia "Un socru de coşmar/ Meet the Parents".

Swift, cel mai bine vândut artist al anului 2008 în SUA, cu mai mult de 4 milioane de albume vândute, nu a făcut prea multe declaraţii. "Am primit foarte multe mesaje şi toată lumea a fost foarte drăguţă", a spus ea, duminică. "Aşa că am avut o seară foarte, foarte distractivă. Cu siguranţă a fost o seară interesantă", a mai spus ea.

Alţi colegi de breaslă au fost înfuriaţi de ieşirea şi de comportamentul lui West. Au existat puţine cuvinte de sprijin pentru acesta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici