Kanye West şi Jay-Z vor înregistra un album împreună

Rapperii americani Kanye West şi Jay-Z vor înregistra împreună un album, care se va intitula "Watch The Throne", informează nme.com.

23 afișări
Imaginea articolului Kanye West şi Jay-Z vor înregistra un album împreună

Kanye West şi Jay-Z vor înregistra un album împreună (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Într-un interviu acordat postului MTV, rapperul Kanye West şi-a anunţat fanii că înregistrările pentru acest album au început deja în Statele Unite şi că vor continua în curând în Franţa.

"Vom merge în sudul Franţei la sfârşitul acestei luni pentru a înregistra câteva piese. Vom putea să încheiem înregistrările pentru acest album într-o singură zi", a declarat rapperul american.

"Până acum, avem deja înregistrate cinci cântece... şi avem idei pentru alte câteva. E uşor: el (Jay-Z n.r.) trebuie să se gândească doar la 10 versuri", a adăugat Kanye West.

Cel mai recent album semnat Kayne West, intitulat "My Beautiful Dark Twisted Fantasy", va fi lansat pe 22 noiembrie.

Rapperul şi producătorul american Kanye West, în vârstă de 33 de ani, a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cele mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a trei premii Grammy.

Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, soţul cântăreţei Beyonce, este cel mai bogat artist hip-hop din lume, potrivit revistei Forbes, cu o avere estimată, în 2009, la peste 500 de milioane de dolari. Jay-Z a vândut peste 40 de milioane de discuri pe plan mondial şi a fost recompensat cu 10 premii Grammy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici