Kanye West, surprins în timp ce cumpăra verighete, în Beverly Hills

Rapperul american Kanye West, a cărui iubită Kim Kardashian a născut în luna iunie primul copil al cuplului, a fost văzut, vineri, în magazinul de bijuterii Cartier din Beverly Hills, în timp ce cumpăra verighete, scrie contactmusic.com.

225 afișări
Imaginea articolului Kanye West, surprins în timp ce cumpăra verighete, în Beverly Hills

Kim Kardashian si Kanye West (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De asemenea, cântăreţul american s-ar fi uitat la o verighetă cu un diamant încastrat pentru logodnica lui. ''Kanye studia cu atenţie toate inelele de căsătorie, ca şi cum s-ar pregăti să ia o mare decizie. Şi când spun «mare», mă refer chiar la ceva mare, cântăreţul se uita la cele mai mari şi mai scumpe diamante din întreg magazinul", a declarat o sursă pentru site-ul X17.com.

Rapperul, în vârstă de 36 de ani, a părăsit magazinul fără a avea asupra lui o pereche de verighete, însă a folosit cardul de credit şi se speculează că ar fi comandat un inel special pentru logodnica lui, Kim Kardashian, care a mai fost căsătorită de două ori.

De asemenea, o sursă a dezvăluit anterior că cei doi se pregătesc să se căsătorească, iar marele eveniment ar putea avea loc la Paris, informează contactmusic.com.

Kanye West şi-a lansat de curând cel mai nou album de studio, "Yeezus", în luna iunie. La începutul săptămânii, producătorul Rick Rubin, care a lucrat cu West la acest album, a lăsat să se înţeleagă că muzicianului american i-au rămas suficient de multe înregistrări de studio de valoare pentru a lansa un nou album.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy.

Kanye West a devenit tată după ce starleta americană Kim Kardashian a născut, la jumătatea lunii iunie, o fetiţă.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari.

Kim Kardashian are o relaţie cu rapperul Kanye West care a început în aprilie 2012.

La începutul lunii iunie, vedeta americană Kim Kardashian a devenit din nou o femeie liberă, după ce divorţul de fostul ei soţ, jucătorul de baschet Kris Humphries, a fost finalizat. Căsătoria lor a durat doar 72 de zile. Acesta a fost cel de-al doilea divorţ pentru Kim Kardashian. Starleta americană a fost căsătorită timp de patru ani cu producătorul muzical Damon Thomas, de care s-a despărţit în 2004.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici