Kanye West va închide MTV Video Music Awards (Galerie Video)

Rapperul american Kanye West va susţine un recital în închiderea celei de-a 25-a ceremonii a MTV Video Music Awards, care va avea loc duminică, la Los Angeles.

16 afișări
Imaginea articolului Kanye West va închide MTV Video Music Awards (Galerie Video)

Kanye West va închide MTV Video Music Awards (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kanye West şi-a exprimat, la ediţia din 2007 a premiilor MTV, nemulţumirea faţă de tratamentul la care a fost supus, când concertul pe care trebuia să îl susţină pe scena principală a fost mutat pe o scenă mai mică.

Totodată, Kayne nu a obţinut niciun premiu şi a acuzat MTV că a exploatat-o pe Britney Spears, al cărei playback prost a dominat ceremonia.

Astfel, Kanye se va alătura unui line-up de artişti care-i mai numără şi pe Christina Aguilera, Kid Rock, Rihanna şi Jonas Brothers.

De asemenea, Britney Spears va fi cea care va deschide ceremonia din acest an a MTV Video Music Awards, însă aceasta nu va cânta.

Gazda show-ului va fi actorul englez de comedie Russell Brand.

Pe de altă parte, Christina Aguilera va apărea pentru prima dată pe scenă de la naşterea copilului, în luna ianuarie a acestui an.

Ceremonia de decernare a MTV Music Video Awards va avea loc pe 7 septembrie, la studiourile Paramount din Los Angeles.

Kanye West - "Stronger"

Kanye West feat Jamie Foxx - "Gold Digger"

Kanye West feat. Chris Martin - "Homecoming"

Kanye West - "Touch The Sky "

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici