Kanye West va juca în comedia "Zoolander 2", alături de Ben Stiller şi Owen Wilson

Rapperul american Kanye West va juca în filmul de comedie "Zoolander 2" în care rolurile principale vor fi interpretate de actorii Ben Stiller şi Owen Wilson, informează contactmusic.com.

126 afișări
Imaginea articolului Kanye West va juca în comedia "Zoolander 2", alături de Ben Stiller şi Owen Wilson

Kanye West va juca în comedia "Zoolander 2", alături de Ben Stiller şi Owen Wilson (imagine: Mediafax Foto / AFP)

Rapperul american, care s-a remarcat în ultimii ani şi în calitate de designer de modă, va juca în această producţie cinematografică în care Ben Stiller şi Owen Wilson îşi vor relua rolurile interpretate în filmul original - Derek Zoolander şi Hansel McDonald.

Prezenţa rapperului pe afişul noului film de comedie s-ar datora, afirmă presa americană, bunului său prieten Will Ferrell care le-a sugerat producătorilor de la Hollywood să îl includă pe cântăreţ în distribuţia peliculei.

De asemenea, Kanye West doreşte ca şi soţia lui, starleta Kim Kardashian, să primească un rol de mică amploare în noua producţie.

"Kanye este bun prieten cu Will şi a avut o scurtă apariţie în «Anchorman 2», însă îşi doreşte să joace un rol mai consistent în «Zoolander 2». Este foarte probabil ca şi Kim să apară în acest film", a dezvăluit o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

Potrivit presei americane, "Zoolander 2" va avea o distribuţie impresionantă, în care vor mai fi prezenţi redactorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogur, Anna Wintour, actorul Billy Zane, dar şi un model vedetă al casei Victoria's Secret, Karlie Kloss. Actorul Will Ferrell va juca şi el în noul film, interpretând din nou rolul designerului egocentric Mugatu.

Totodată, câteva modele celebre, precum Naomi Campbell, Cara Delevingne, Jourdan Dunn şi Alessandra Ambrosio, ar putea avea apariţii cameo în acest film.

Filmul "Zoolander 2" va fi regizat de Ben Stiller pe baza unui scenariu scris de Justin Theroux, logodnicul actriţei Jennifer Aniston, şi va fi lansat în cinematografe în februarie 2016.

Ben Stiller şi Owen Wilson, interpreţii rolurilor Derek Zoolander şi Hansel, două modele masculine care nu strălucesc prin inteligenţă în filmul "Zoolander, şi-au reluat rolurile din această comedie de succes şi au făcut senzaţie pe podiumul de defilare la Săptămâna modei de la Paris, marţi, cu ocazia prezentării celei mai recente colecţii a casei Valentino.

În comedia "Zoolander", personajul interpretat de Ben Stiller este prins împotriva voinţei sale într-un complot ce vizează asasinarea unui politician de talie internaţională, însă este salvat de Hansel. Filmul a devenit o veritabilă comedie-cult a anilor 2000, graţie replicilor absurde rostite de personajul Derek Zoolander şi a situaţiilor amuzante.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său, al şaselea, este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici