Kanye West va lansa "Yeezi", propria colecţie de pantofi sport, în parteneriat cu Adidas

Kanye West a încheiat un parteneriat cu firma de articole sportive germană Adidas pentru a lansa, în iunie, o nouă colecţie de pantofi sport, denumită "Yeezi", a anunţat luni rapperul, în timpul Adidas Global Brand Conference, un eveniment care a avut loc în Germania.

266 afișări
Imaginea articolului Kanye West va lansa "Yeezi", propria colecţie de pantofi sport, în parteneriat cu Adidas

Kanye West va lansa "Yeezi", propria colecţie de pantofi sport, în parteneriat cu Adidas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Până în noiembrie 2013, Kanye West a colaborat cu compania rivală de articole sportive Nike, împreună cu care a lansat colecţia "Air Yeezy", în 2009, însă a ales să treacă în tabăra concurentă în urma unor neînţelegeri de natură financiară, conform contactmusic.com.

"Creativitatea este oxigenul meu, trebuie să creez. Şi nu îmi pasă dacă par nebun pentru unii, atât timp cât creez cele mai bune produse pentru voi toţi. Deci, în iunie, vom vedea noii pantofi Yeezi", a anunţat Kanye West în timpul conferinţei.

Noua colecţie de pantofi sport se va numi "Yeezi", cu "i" în loc de "y", pentru a evita eventualele dispute legate de încălcarea drepturilor de autor.

"Această oportunitate de a crea mi-a dat posibilitatea să fiu eu însumi. Această companie (Adidas, n.r.) a fost suficient de experimentată şi de curajoasă pentru a-mi oferi ocazia să creez", a adăugat rapperul.

În februarie, stocul de pantofi sport din colecţia Air Yeezy 2, scoşi la vânzare pe site-ul companiei Nike, după un anunţ surpriză făcut pe Twitter, s-a epuizat în 11 minute.

Kanye West, în vârstă de 36 de ani, este logodit cu starleta de televiziune Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", iar cei doi se vor căsători pe 24 mai, la Paris. Kim Kardashian şi Kanye West sunt părinţii unei fetiţe, North West, care s-a născut în luna iunie 2013.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici