Kanye West vrea să colaboreze cu Paul McCartney pentru noul său album

Rapperul Kanye West vrea să colaboreze cu veteranul Paul McCartney pentru noul său album, al şaptelea din cariera sa, pe care vrea să îl lanseze până la sfârşitul acestui an, informează dailymail.co.uk.

105 afișări
Imaginea articolului Kanye West vrea să colaboreze cu Paul McCartney pentru noul său album

Kanye West vrea să colaboreze cu Paul McCartney pentru noul său album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Kanye şi Paul se cunosc de mult timp, dar recent au devenit şi prieteni. Există foarte multe şanse să intre împreună în studioul de înregistrări", a declarat o sursă pentru publicaţia The Sun.

Kanye West simte un mare respect pentru fostul membru al trupei The Beatles, iar Paul McCartney, la rândul său, este un fan al rapperului, după cum singur a declarat în toamna anului trecut, pe platforma online Twitter.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său, al şaselea, este "Yeezus", lansat în iunie 2013.

Paul McCartney, Ringo Starr, John Lennon şi George Harrison au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în întreaga lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici