Karl Lagerfeld a conceput designul unui hotel realizat în întregime din ciocolată

Karl Lagerfeld a conceput designul unui hotel realizat în întregime din ciocolată, în colaborare cu producătorul de îngheţată Magnum.

309 afișări
Imaginea articolului Karl Lagerfeld a conceput designul unui hotel realizat în întregime din ciocolată

Karl Lagerfeld a conceput designul unui hotel realizat în întregime din ciocolată (Imagine: ww.contactmusic.com)

Renumitul creator de modă a asigurat designul hotelului din ciocolată The Magnum Chocolate Hotel Suite, realizat pentru a sărbători lansarea pe piaţă a două sortimente noi de îngheţată - Magnum Ecuador şi Ghana, informează femalefirst.co.uk.

Cele două sortimente de îngheţată sunt fabricate din boabe de cacao special selecţionate recoltate de la fermele din Ecuador şi din Ghana, certificate de Rainforest Alliance, o organizaţie nonguvernamentală americană care militează pentru conservarea biodiversităţii şi a durabilităţii mijloacelor de subzistenţă, prin schimbarea felului de a utiliza terenurile şi a sistemului antreprenorial.

Realizat din 10,5 tone de ciocolată, acest hotel conţine şi o sculptură din ciocolată a modelului francez Baptise Giabiconi, considerat "muza" lui Lagerfeld, prezentat în lenjerie intimă pe patul dintr-o cameră a hotelului.

Hotelul din ciocolată a fost realizat de maestrul bucătar francez Patrick Roger-Karl, iar Karl Lagerfeld a conceput toate elementele de decor.

Karl Lagerfeld, în vârstă de 77 de ani, este unul dintre cei mai importanţi creatori de modă ai sfârşitului de secol XX. A colaborat cu mai multe case de modă, printre care Chanel, la care în prezent este designer principal, dar şi Chloé şi Fendi, unde este director de creaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici