Karl Lagerfeld a debutat în calitate de regizor

Karl Lagerfeld a debutat în calitate de regizor, după ce primul său scurtmetraj, regizat pe baza unui scenariu propriu, a avut premiera luni, în cadrul unei prezentări de modă a casei Chanel.

101 afișări
Imaginea articolului Karl Lagerfeld a debutat în calitate de regizor

Karl Lagerfeld a debutat în calitate de regizor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul se intitulează "The Tale of a Fairy", are o durată de 25 de minute şi reprezintă un tribut adus de renumitul designer clientelei sale, informează femalefirst.co.uk.

"În film, femeile poartă rochii din colecţia anuală Chanel Cruise, iar filmul este un fel de acţiune narativă despre femeile care cumpără astfel de haine", a declarat Karl Lagerfeld.

Filmul prezintă poveştile oamenilor bogaţi şi puternici care locuiesc la Monte Carlo.

Scurtmetrajul "The Tale of a Fairy" a avut premiera luni, în cadrul prezentării colecţiei Cruise creată de casa Chanel pentru sezonul 2011-2012. Începând de marţi, filmul poate fi vizionat şi pe internet.

La această prezentare de modă au fost prezente şi actriţele Blake Lively şi Rachel Bilson.

Karl Lagerfeld, în vârstă de 77 de ani, este unul dintre cei mai importanţi creatori de modă ai sfârşitului de secol XX. A colaborat cu mai multe case de modă, printre care Chanel, la care în prezent este designer principal, dar şi Chloé şi Fendi, unde este director de creaţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici