Kate Hudson şi Matthew Bellamy au devenit părinţii unui băieţel

Kate Hudson şi Matthew Bellamy, solistul trupei Muse, au devenit părinţii unui băieţel, sâmbătă, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al actriţei americane.

558 afișări
Imaginea articolului Kate Hudson şi Matthew Bellamy au devenit părinţii unui băieţel

Kate Hudson şi Matthew Bellamy au devenit părinţii unui băieţel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit people.com, actriţa în vârstă de 32 de ani a născut "un băieţel sănătos", sâmbătă, într-o clinică din Los Angeles, a anunţat purtătorul de cuvânt al acesteia, fără a preciza ce nume a primit copilul. De altfel, cei doi artişti nu au vrut să ştie dinainte ce sex are copilul.

În ianuarie anul acesta, Hudson a anunţat că ea şi Bellamy, în vârstă de 33 de ani, aşteaptă un copil. În aprilie, cei doi s-au logodit, după o relaţie de circa un an.

Acesta este primul copil al lui Bellamy şi al doilea al lui Hudson, care mai are un fiu, Ryder, în vârstă de şapte ani şi jumătate, cu fostul ei soţ, Chris Robinson, solistul trupei Black Crows.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici