Kate Hudson şi Owen Wilson şi-au reluat relaţia

Actorii Kate Hudson şi Owen Wilson, care anul trecut a avut o tentativă de sinucidere, şi-au reluat relaţia, potrivit presei americane, informează dailymail.co.uk.

128 afișări
Imaginea articolului Kate Hudson şi Owen Wilson şi-au reluat relaţia

Kate Hudson şi Owen Wilson şi-au reluat relaţia (Sursa: www.dailymail.co.uk)

Potrivit sursei citate, actriţa în vârstă de 28 de ani a fost surprinsă vizitându-l, după gala premiilor Oscar, pe Wilson, în vârstă de 39 de ani, la locuinţa acestuia din Malibu, California. Potrivit presei americane, cei doi s-au întâlnit de mai multe ori în ultima vreme.

Cei doi actori, care s-au cunoscut pe platourile de filmare la "Doar tu şi eu. Al treilea e în plus!", s-au despărţit în mai 2007, după o relaţie care a durat aproape un an. Hudson a anunţat că se separă de soţul său, Chris Robinson, membru al trupei Black Crowes, în august 2006.

La trei luni de la despărţirea de Hudson, Wilson a fost internat în spital în urma unei tentative de sinucidere. Starul a fost descoperit chiar de fratele său, actorul Luke Wilson. Potrivit presei locale, Wilson a fost transportat la spital după ce şi-a tăiat venele de la mâna stângă şi a luat o cantitate mare de pastile.

Iniţial, s-a sugerat că Owen a fost victima unei supradoze de droguri, dar aceste informaţii au fost ulterior dezminţite de avocatul starului. Alte surse spun că actorul ar fi încercat să se sinucidă din cauza faptului că a fost părăsit de Hudson.

De la tentativa de sinucidere, Wilson a evitat să iasă prea mult în public. Duminică seara a fost invitat să prezinte un premiu la gala Oscar, iar săptămâna trecută actorul a anunţat că se întoarce pe platourile de filmare, urmând să joace în filmul "Marley &Me", alături de Jennifer Aniston.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici