Kate Middleton, întâmpinată în Insulele Solomon de un grup de băştinaşe aproape goale - FOTO, VIDEO

Aflată alături de soţul ei, William, într-o vizită în Insulele Solomon, ducesa de Cambridge a fost întâmpinată de un trib de localnice aproape goale, gestul acestora fiind primit de Catherine cu un chicotit.

1490 afișări
Imaginea articolului Kate Middleton, întâmpinată în Insulele Solomon de un grup de băştinaşe aproape goale - FOTO, VIDEO

Kate Middleton, întâmpinată în Insulele Solomon de un grup de localnice topless

Cuplul regal a fost întâmpinat de localnice la coborârea din avion în satul Marau din Insulele Solomon, ultima oprire din turul oficial în Pacificul de Sud. Catherine a fost decorată de acestea cu un colier din mărgele, o bijuterie tradiţională cu o construcţie complicată, moment în care ducesa a chicotit în faţa fetelor, informează Daily Mail.

William a fost decorat de Marie-Claire şi Amelina, de 13 şi 15 ani, iar Kate, de către Batistina şi Gealyn, în vârstă de 17 şi 16 ani. Colierele colorate, fiecare în valoare de 150 de lire, au fost făcute în trei lui din coji de nucă şi dinţi de delfin găsiţi la ţărm.

Tinerele aveau pieptul dezgolit conform tradiţiei locale. Alte 30 de femei au dansat pentru Catherine şi William ca parte din ceremonie. Vizita de 15 minute a cuplului regal a generat un entuziasm atât de mare încât unii oameni au mers timp de şase ore în picioarele goale prin pădure ca să ajungă la Marau, aflat la aproape 100 de kilometri de capitală.

Această ceremonie de întâmpinare apare ca o ironie în contextul scandalului cu fotografiile în care ducesa a fost surprinsă topless, pe care revista franceză Closer le-a publicat săptămâna trecută.

Familia regală britanică a dat în judecată, vineri, publicaţia Closer pe care o acuză de încălcarea "grotescă" a vieţii private, după ce revista franceză a publicat o serie de fotografii în care prinţesa Catherine, soţia prinţului William, apare fără sutien.

Surse din anturajul casei britanice susţin că publicarea acelor fotografii de către revista Closer i-au făcut pe membrii familiei regale să îşi amintească într-un mod cât se poate de dureros de felul în care paparazzi o urmăreau pe prinţesa Diana, mama prinţului William, iar acest incident este resimţit într-un mod extrem de acut. "Ne confruntăm cu un sentiment de supărare şi de neîncredere. Simţim că a fost încălcată o limită prin publicarea acelor imagini", au declarat acele surse.

"Oare paparazii nu au învăţat chiar nimic din moartea prinţesei Diana?", se întreabă într-un mesaj postat pe Twitter editorii de la publicaţia britanică MailOnline.

Prinţul William şi soţia lui au petrecut la începutul lunii septembrie o scurtă vacanţă la Chateau d-Autet, în apropiere de Aix-en-Provence, un oraş aflat în regiunea Luberon din sudul Franţei. Satele din această regiune, cu aspect de cărţi poştale, graţie câmpurilor de lavandă şi viilor renumite, reprezintă o destinaţie de vacanţă preferată de mulţi dintre străinii bogaţi care vin să se relaxeze în sudul Franţei.

Potrivit unui articol postat pe site-ul agenţiei de presă Reuters, în Franţa - unde a face plajă topless reprezintă ceva cât se poate de obişnuit şi unde membrii familiei regale britanice sunt priviţi cu un amestec de fascinaţie şi uimire, după ce francezii şi-au detronat ultimul monarh în 1870 - mulţi dintre cetăţenii din Hexagon nu înţeleg motivul pentru care publicarea acestor fotografii a generat un astfel de scandal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici