Kate Middleton visează că este goală la propria nuntă, în faţa tuturor

Kate Middleton este atât de emoţionată în legătură cu nunta sa cu prinţul William, ce are loc vineri, încât are un coşmar recurent, visând că este goală în faţa tuturor invitaţilor de la catedrala Westminster din Londra.

612 afișări
Imaginea articolului Kate Middleton visează că este goală la propria nuntă, în faţa tuturor

Kate Middleton visează că este goală la propria nuntă, în faţa tuturor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chiar dacă abia aşteaptă să se căsătorească, Kate Middleton are emoţii în legătură cu faptul că va apărea în faţa a 1.900 de invitaţi la Londra, precum şi a unei audienţe de cel puţin două miliarde de oameni din toată lumea, a declarat o sursă pentru cotidianul The Sun, citat de contactmusic.com.

"Kate are emoţii pe ultima sută de metri şi abia aşteaptă să vină ziua aceea. Nu este deloc de mirare având în vedere pe ce scenă va urca, unde o va privi întreaga lume", a spus o sursă pentru The Sun, precizând că aceste emoţii s-au manifestat într-un mod "foarte interesant": un vis recurent pe care nu l-a mai avut de mulţi ani a apărut din nou.

"Se află în faţa congregaţiei şi devine brusc conştientă de faptul că este complet goală. Într-o tăcere de mormânt, toată lumea, de la regina Elisabeth la prinţul Philip, se holbează la ea", a spus sursa citată, adăugând că viitoarea mireasă a glumit în legătură cu acest vis spunând că cea mai rea parte este că nu se poate hotărî ce să acopere mai întâi.

Între timp, după ce au stat împreună weekend-ul trecut în casa părinţilor lui Kate, Carole şi Michael Middleton, care se află în satul Bucklebury din comitatul Berkshire, sud-estul Angliei, logodnicii îşi petrec ultimele zile până la nuntă separat.

Astfel, Kate a rămas acasă, urmând să meargă la Londra împreună cu familia ei joi şi să se cazeze la Hotelul Goring, în timp ce William s-a întors la Clarence House la Londra, pentru a petrece aceste zile cu tatăl său, prinţul Charles, şi cu fratele lui, prinţul Harry, care îi va fi cavaler de onoare.

Kate Middleton, în vârstă de 29 de ani, şi prinţul William, în vârstă de 28 de ani, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, s-au cunoscut în 2001 la universitatea scoţiană St. Andrews, dar relaţia lor, care a început în 2003, a fost întreruptă de o scurtă despărţire în anul 2007. William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton s-au logodit în luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya.

Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William - pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra, în prezenţa a aproximativ 1.900 de invitaţi - va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici