Kate Moss a cumpărat cu ajutorul lui Johnny Depp o vie în sudul Franţei

Top modelul Kate Moss a cumpărat o vie în sudul Franţei, pentru soţul ei, rockerul Jamie Hince, cu ajutorul fostului ei iubit, Johnny Depp.

215 afișări
Imaginea articolului Kate Moss a cumpărat cu ajutorul lui Johnny Depp o vie în sudul Franţei

Kate Moss (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Moss a cumpărat proprietatea în valoare de 130.000 de lire sterline pentru soţul ei, după ce i-a cerut sfatul lui Johnny Depp, care deţine de asemenea o proprietate în Franţa, la Massif des Maures, lângă staţiunea Saint Tropez, informează femalefirst.co.uk.

"Unul dintre primii oameni pe care Kate i-a consultat în legătură cu cumpărarea viei a fost fostul ei iubit, Johnny Depp. Johnny a încurajat-o extraordinar de mult şi i-a spus că producţia de vin a fost pentru el un hobby care l-a făcut să se simtă incredibil de împlinit", a spus o sursă.

Kate Moss a avut ideea să cumpere o vie după ce a vizitat sudul Franţei, în vacanţă, alături de soţul ei, şi a încercat diferitele vinuri produse în regiune.

Modelul doreşte ca vinul care va fi produs pe proprietatea achiziţionată să îi poarte numele şi a sugerat că strugurii Merlot ar fi potriviţi pentru "Vin de Mossot". Jamie Hince apreciază un vin bun şi are şi cunoştinţe despre struguri şi creşterea acestora, a mai spus sursa citată.

Pe lângă vin, Kate Moss doreşte să producă şi propriul săpun şi a lucrat la acest proiect folosind flori din grădina ei de la casa din Cotswolds, centrul Angliei.

"Kate adoră noul ei hobby, a devenit pasionată de săpun. A încercat să devină expertă în domeniu după ce a primit un set de săpunuri făcute în casă, care i-au plăcut foarte mult. Este ferm hotărâtă că toate ingredientele trebuie să fie proaspete şi naturale. A trimis câteva (săpunuri n.r.) prietenelor ei să le încerce. În funcţie de reacţia acestora, se gândeşte să lanseze o linie", a spus o altă sursă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici