Kate Moss a pierdut un inel în valoare de 3.000 de euro, primit de Crăciun de la iubitul ei

Top modelul britanic Kate Moss a pierdut un inel în valoare de 3.000 de euro, la numai câteva ore după ce l-a primit de la iubitul ei, cântăreţul Jamie Hince, cu ocazia Crăciunului, informează femalefirst.co.uk.

19 afișări
Imaginea articolului Kate Moss a pierdut un inel în valoare de 3.000 de euro, primit de Crăciun de la iubitul ei

Kate Moss a pierdut un inel în valoare de 3.000 de euro, primit de Crăciun de la iubitul ei (Imagine: Mediafax Foto)

Kate Moss, care, potrivit unor surse apropiate, şi-a petrecut Crăciunul alături de iubitul ei, rockerul Jamie Hince, fiica sa, Lila Grace, şi tatăl fetiţei, Jefferson Hack, a pierdut inelul la numai câteva ore după ce l-a primit.

"Kate s-a panicat teribil când şi-a dat seama că inelul a dispărut. Jamie a comandat acest inel special pentru ea, în Santa Fe, şi bijuteria simboliza viitoarea relaţie fericită a lui Kate alături de el. Când şi-a dat seama că inelul nu mai e în cutia lui, Kate a început să-l caute peste tot, chiar şi în coşurile de gunoi", a declarat o sursă apropiată top modelului.

Kate Moss a plecat, pe 26 decembrie, în Thailanda, unde doreşte să urmeze "o cură de linişte". Top modelul va urma un curs de terapie a stresului, bazat pe tehnicile de echilibropatie. Ea va beneficia de un masaj zilnic la nivelul ombilicului şi stomacului, zonele în care stresul, tensiunea şi emoţiile negative se acumulează în organism.

Citeşte şi:

Kate Moss va face terapie împotriva stresului, în Thailanda

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici