Kate Moss are în permanenţă o rezervă de 100 de ţigări - GALERIE FOTO

Top-modelului britanic Kate Moss îi place atât de mult să fumeze, încât i-a cerut asistentei personale să lase câte un pachet de ţigări pe fiecare masă din reşedinţa sa, înainte de a merge la culcare, informează femalefirst.co.uk.

129 afișări
Imaginea articolului Kate Moss are în permanenţă o rezervă de 100 de ţigări - GALERIE FOTO

Kate Moss are în permanenţă o rezervă de 100 de ţigări (Imagine: iconocast.com)

GALERIE FOTO

O sursă a declarat pentru publicaţia britanică Daily Express: "Kate (Kate Moss - n.r.) are cinci măsuţe de cafea în sufragerie, bucătărie, birou şi dormitor şi foarte multe ţigări pe fiecare dintre ele".

"Mai are şi un suport special, în forma unei mingi de tenis, cu găuri în care sunt introduse ţigările, pentru ca oaspeţii ei să se poată relaxa fumând o ţigară", a adăugat aceeaşi sursă.

De asemenea, Kate Moss păstrează în permanenţă în frigider cel puţin două sticle de şampanie şi două sticle de vodcă.

Prietenii modelului britanic, în vârstă de 35 de ani, se tem că stilul de viaţă extrem de petrecăreţ al acesteia a început să îşi arate efectele.

"Fumatul a început să lase urme pe faţa lui Kate. Se pare că fumează ţigară după ţigară şi a ajuns să fumeze chiar şi două pachete de ţigări pe zi", a declarat aceeaşi sursă.

Cea mai recentă escapadă nocturnă a modelului britanic, recunoscută pentru petrecerile la care participă sau pe care le organizează, a constat într-un concurs de preparare de cockteiluri în reşedinţa ei din Londra, la care a participat şi cântăreaţa Lily Allen.

O altă sursă a declarat: "Kate şi Lily au preparat fiecare mai multe cockteiluri şi au organizat un concurs pentru a vedea cine poate să bea mai multe". Potrivit presei britanice, Kate Moss a fost desemnată câştigătoarea acestui concurs, în jurul orei 4 a.m.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici