Kate Moss îşi va publica memoriile - GALERIE FOTO

Top-modelul britanic Kate Moss, în vârstă de 35 de ani, îşi va scrie memoriile, care vor fi publicate de editura Virgin Books, potrivit declaraţiei omului de afaceri britanic Richard Branson, care deţine 10% din acţiunile acestei edituri, informează femalefirst.co.uk.

27 afișări
Imaginea articolului Kate Moss îşi va publica memoriile - GALERIE FOTO

Kate Moss îşi va publica memoriile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Richard Branson, care deţine şi compania aeriană Virgin Atlantic şi alte câteva afaceri de succes, a refuzat să dezvăluie o dată exactă pentru publicarea acestei cărţi autobiografice, în care celebrul model britanic nu va ezita să îşi povestească trecutul fără rezerve, dar şi să dezvăluie întâmplări amuzante cu prietenii săi celebri.

Kate Moss va primi peste un milion de lire sterline (1,12 milioane de euro) pentru a scrie această carte, despre care Richard Branson este convins că va deveni imediat un bestseller.

Admiratorii top-modelului britanic speră că aceasta va dezvălui detalii despre dependenţa ei de droguri, despre depărţirea de rockerul Pete Doherty şi despre zvonurile potrivit cărora l-ar fi înşelat pe actualul ei iubit Jamie Hince, în 2008, cu Eve Berlin, solistul trupei americane Living Things.

Richard Branson, în vârstă de 58 de ani, o cunoaşte pe Kate Moss de pe vremea când aceasta avea 15 ani şi a semnat primul ei contract cu agenţia de impresariat artistic Storm, deţinută tot de el.

Cei doi au rămas prieteni apropiaţi de atunci şi până în prezent, de altfel Branson a fost primul care i-a oferit lui Kate Moss un contract publicitar, după ce fusese fotografiată prizând cocaină la o petrecere privată în 2006.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici