Kate Moss se lasă de fumat prin hipnoză

Top modelul britanic Kate Moss a apelat la hipnoză pentru a renunţa cât mai repede la fumat, deoarece îşi doreşte foarte mult un copil cu logodnicul ei Jamie Hince, informează thesun.co.uk.

61 afișări
Imaginea articolului Kate Moss se lasă de fumat prin hipnoză

Kate Moss se lasă de fumat prin hipnoză (Imagine: Daily Mail)

Amândoi au participat la câteva şedinţe de terapie prin hipnoză, efectuate într-o clinică de pe Harley Street din Londra.

Kate Moss, în vârstă de 37 de ani, a declarat recent că nu a renunţat la fumat atunci când era însărcinată cu fiica ei în vârstă de opt ani, Lila Grace, pe care o are din relaţia cu Jefferson Hack, patronul unei reviste.

Totuşi, potrivit unor surse, top modelul britanic şi-a redus la jumătate numărul ţigărilor pe care le fumează într-o zi - de la 30 la 15 - după ce medicii i-au spus că fumatul ar putea să o împiedice să rămână însărcinată.

"Îşi doreşte cu disperare să renunţe la fumat. Şi-a fixat ca termen data nunţii ei. Speră să rămână însărcinată cât mai repede", a declarat o sursă.

Kate Moss a stârnit din nou rumoare, miercuri, când a fumat o ţigară pe podiumul de defilare în timp ce defila la finalul prezentării colecţiei Luis Vuitton din cadrul Săptămânii modei de la Paris, ignorând faptul că 9 martie a fost Ziua împotriva fumatului/ No Smoking Day, celebrată în fiecare an în a doua zi de miercuri din luna martie.

Top modelul Kate Moss s-a logodit cu iubitul ei, muzicianul Jamie Hince, la începutul lunii februarie. Căsătoria lor este programată pe 2 iulie.

Chitaristul Jamie Hince, în vârstă de 42 de ani, face parte din trupa indie rock The Kills, care a lansat până în prezent trei albume - "Keep On Your Mean Side", "No Wow" şi "Midnight Boom" -, foarte apreciate de critică.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss l-a cunoscut pe chitaristul Jamie Hince în 2007, prin intermediul creatoarei de modă Sadie Frost, fosta soţie a actorului Jude Law.

Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ. Kate Moss ocupă locul al treilea în topul celor mai bogate top modele din lume alcătuit de revista Forbes în 2010, ea înregistrând anul trecut venituri de 9 milioane de dolari.

În 2005, Moss a fost implicată într-un scandal cu droguri. Tabloidul britanic Daily Mirror a publicat în luna septembrie 2005 fotografii ale manechinului în timp ce "priza" ceea ce părea a fi cocaină. Top modelul nu a fost pus sub acuzaţie pentru consum de droguri, dar în urma acestui scandal, Moss a pierdut mai multe contracte de publicitate cu firme importante precum Chanel, Burberry şi H&M. După scuzele publice de rigoare, Moss a revenit în lumea modei şi chiar şi-a dublat averea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici