Kate Moss, topless într-o reclamă - FOTO

Kate Moss, unul dintre cele mai de succes fotomodele din lume, apare într-o nouă reclamă pentru colecţia de primăvară-vară a companiei Liu Jo, informează dailymal.co.uk.

175 afișări
Imaginea articolului Kate Moss, topless într-o reclamă - FOTO

Kate Moss, topless într-o reclamă

Vedeta în vârstă de 37 de ani pozează provocator pe un covor de blană pentru noua campanie de promovare a companiei producătoare de îmbrăcăminte

În fotografiile alb-negru, Moss apare îmbrăcată doar în jeanşi, întinsă pe covor, şi îşi acoperă sânii cu mâna. În alte fotografii, fotomodelul pozează sprijinită de o canapea, îmbrăcată cu o jachetă descheiată care îi lasă sânii la vedere.

Vedeta mai apare şi în alte fotografii ale campaniei, realizate de Mario Sorrenti, însă de data aceasta este îmbrăcată cu pantaloni şi un top sau o rochie cu dantelă.

Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ. Kate Moss ocupă locul al treilea în topul celor mai bogate top modele din lume alcătuit de revista Forbes în 2010, ea înregistrând anul trecut venituri de 9 milioane de dolari.

În 2005, Moss a fost implicată într-un scandal cu droguri. Tabloidul britanic Daily Mirror a publicat în luna septembrie 2005 fotografii ale manechinului în timp ce "priza" ceea ce părea a fi cocaină. Top modelul nu a fost pus sub acuzaţie pentru consum de droguri, dar în urma acestui scandal, Moss a pierdut mai multe contracte de publicitate cu firme importante precum Chanel, Burberry şi H&M. După scuzele publice de rigoare, Moss a revenit în lumea modei şi chiar şi-a dublat averea.

Kate Moss s-a logodit cu iubitul ei, muzicianul Jamie Hince, la începutul lunii februarie. Căsătoria lor este programată pe 2 iulie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici