Katherine Heigl şi soţul ei au adoptat o fetiţă din Coreea de Sud

Katherine Heigl, starul din serialul de televiziune "Anatomia lui Grey", şi soţul ei, rockerul Josh Kelly, au finalizat documentele oficiale de adopţie, devenind fericiţii părinţi ai unei fetiţe din Coreea de Sud, potrivit agentului de presă al actriţei, citat de accesshollywood.com.

212 afișări
Imaginea articolului Katherine Heigl şi soţul ei au adoptat o fetiţă din Coreea de Sud

Katherine Heigl şi soţul ei au adoptat o fetiţă din Coreea de Sud (Imagine:www.accesshollywood.com)

Cuplul a ales numele de Nancy Leigh pentru micuţa în vârstă de zece luni, după mama actriţei (Nancy) şi sora ei (Margaret Leigh).

Fericiţii părinţi au postat fotografii ale fiicei lor pe site-ul organizaţiei The Jason Heigl Foundation. Jason Heigl este fratele lui Katherine, care a murit în 1986, din cauza unor leziuni cerebrale suferite în urma unui accident de automobil.

Într-un interviu acordat la începutul acestei luni în emisiunea "The Ellen DeGeneres Show", actriţa americană, a cărei soră Margaret Leigh, născută şi ea tot în Coreea, a fost adoptată când era mică, a declarat că micuţa are deja o poreclă: "Naleigh".

"Ne-au trimis o fotografie. Ne-au spus că este fetiţă, ne-au spus cine este şi ne-au dat toate informaţiile despre ea, în urmă cu şase luni", a mărturisit Katherine Heigl, care, la acel moment, încă aştepta sosirea din Coreea a fiicei sale. "Ar fi trebuit să dureze mai mult timp. Astfel de lucruri pot să dureze ani de zile".

Unul dintre motivele pentru care procesul de adopţie iniţiat de Katherine Heigl şi soţul ei a fost mult grăbit este faptul că Naleigh este un copil cu nevoi speciale.

"Este un bebeluş cu nevoi speciale şi din acest motiv totul a mers mult mai repede. Ei au vrut să ne-o trimită cât mai repede posibil", a explicat actriţa americană.

Katherine Heigl şi soţul ei Josh Kelley s-au căsătorit pe 27 decembrie 2007, în oraşul Park City din statul american Utah.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici