Katie Holmes a angajat-o pe fiica adoptivă a soţului ei, Tom Cruise

Katie Holmes a angajat-o pe Isabella, fiica adoptivă a soţului ei, Tom Cruise, la casa de modă Holmes & Yang pe care o deţine.

344 afișări
Imaginea articolului Katie Holmes a angajat-o pe fiica adoptivă a soţului ei, Tom Cruise

Katie Holmes a angajat-o pe fiica adoptivă a soţului ei, Tom Cruise (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tom Cruise consideră că este "minunat" faptul că Isabella - fiica sa în vârstă de 18 ani pe care a adoptat-o în timpul căsătoriei sale cu Nicole Kidman - va efectua un stagiu de practică la Holmes & Young, casa de modă deţinută de actuala lui soţie, informează contactmusic.com.

"Este minunat. Kate realizează designul, iar Bella va învăţa meserie. Bella este o adevărată artistă şi este minunat că are posibilitatea să-şi exerseze talentul", a declarat Tom Cruise.

În orice caz, starul american în vârstă de 48 de ani - care mai are un fiu, Connor, în vârstă de 16 ani, adoptat tot cu Nicole Kidman, şi o fiică, Suri, în vârstă de patru ani, cu Katie Holmes - a recunoscut faptul că nu ştie prea bine cum funcţionează compania soţiei sale.

"Este firma soţiei mele. Aşadar, cu mine puteţi să vorbiţi despre filme, este un subiect cu care mă descurc", a declarat actorul american pentru revista People.

Katie Holmes a înfiinţat casa Holmes & Yang cu stilistul ei Jeanne Yang, cu scopul de a crea articole de îmbrăcăminte pentru mamele care au şi o carieră.

Katie Holmes, în vârstă de 31 de ani, şi Tom Cruise, în vârstă de 48 de ani, s-au cunoscut în aprilie 2005, sunt căsătoriţi de patru ani şi au împreună o fetiţă, Suri, născută în 2006.

Katie Holmes s-a făcut remarcată în serialul de televiziune pentru adolescenţi "Dawson's Creek". Holmes, care a mai jucat în lungmetrajul "Batman - Începuturi/ Batman Begins" din 2005, filmează în prezent pentru miniseria TV inspirată din viaţa lui Jacqueline Kennedy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici