Katie Holmes: Tom Cruise are o voce "incredibilă"

Actriţa Katie Holmes spune că soţul ei, actorul Tom Cruise, care în prezent lucrează la un musical, are o voce "incredibilă".

232 afișări
Imaginea articolului Katie Holmes: Tom Cruise are o voce "incredibilă"

Katie Holmes: Tom Cruise are o voce "incredibilă" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În prezent, Tom Cruise lucrează la musicalul regizat de Adam Shankman "Rock of Ages", iar Katie Holmes spune că abia aşteaptă ca cinefilii să audă vocea fantastică pe care o are soţul ei, informează accesshollywood.com.

"(Tom) este un interpret minunat", a declarat Katie, joi, în timp ce se afla la gala Women in Film Crystal + Lucy Awards, organizată în Beverly Hills. "Vocea lui este incredibilă", a mai spus aceasta.

Katie, în vârstă de 32 de ani, mai spune că talentatul ei soţ începe brusc să cânte prin casă. "Da, avem muzică în casă şi este minunat", a spus actriţa.

Totodată, Katie spune că fiica lor în vârstă de 5 ani, Suri, este o sursă de inspiraţie continuă. "Este atât de deşteaptă şi drăguţă, are o inimă mare şi e chiar magică", a mai spus Katie. "Este mai deşteaptă ca mine! Este frumoasă şi mă face fericită", a adăugat ea.

Tom Cruise va juca rolul muzicianului Stacee Jaxx în adaptarea pentru marele ecran a musicalului "Rock of Ages", regizorul Adam Shankman declarând recent că actorul, celebru pentru partiturile sale în filme de acţiune, va impresiona pe toată lumea cu prestaţia sa.

Cruise ia lecţii de canto şi studiază muzica rock a anilor '80 pentru a se pregăti pentru acest rol.

"Cred că îl vom vedea ca un zeu al rock 'n' roll-ului! Sunt foarte entuziasmat. Este foarte dedicat proiectului. Se transpune în acest rol aşa cum nu am mai văzut să o facă un alt actor", a mai declarat Shankman.

Tom Cruise va interpreta în film mai multe melodii, printre care "Renegade", a celor de la Styx, "Wanted Dead or Alive", a trupei Bon Jovi, şi "I Want To Know What Love Is", a celor de la Foreigner.

Starul seriei "Misiune: Imposibilă" a lansat pe marile ecrane, la începutul lui 2009, filmul "Operaţiunea Valkyrie". El traversează în prezent o perioadă extrem de prolifică din punct de vedere profesional, fiind anunţat în distribuţia mai multor filme, precum "Sleeper", "Motorcade" şi "The Monster of Florence". Recent, el şi-a lansat pelicula "Întâlnire explozivă/ Knight and Day", unde joacă alături de Cameron Diaz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici