Katie Holmes va fi Jacqueline Kennedy, într-o miniserie de televiziune

Katie Holmes o va interpreta pe Jacqueline Kennedy într-o miniserie TV inspirată din viaţa fostei soţii a preşedintelui american John F. Kennedy, au anunţat, miercuri, producătorii acestui proiect de televiziune.

33 afișări
Imaginea articolului Katie Holmes va fi Jacqueline Kennedy, într-o miniserie de televiziune

Katie Holmes va fi Jacqueline Kennedy, într-o miniserie de televiziune (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Katie Holmes, în vârstă de 31 de ani, soţia lui Tom Cruise, este cunoscută pentru rolul din lungmetrajul "Batman - Începuturi/ Batman Begins" din 2005. Actriţa americană va juca în noul proiect alături de Greg Kinnear - cunoscut pentru evoluţiile sale din "Fiecare se crede normal/ Little Miss Sunshine" şi "Mai bine nu se poate/ As Good As It Gets" -, care îl va interpreta pe J. F. Kennedy în acest serial de opt ore, ce va fi difuzat de postul de televiziune History în 2011.

Actorul britanic Tom Wilkinson va interpreta rolul ambasadorului Joe Kennedy Sr., patriarhul familiei, iar actorul canadian Barry Pepper, pe cel al fratelui fostului preşedinte american, procurorul general Robert Kennedy.

"The Kennedys" reprezintă prima incursiune a postului History în domeniul miniseriilor şi va prezenta ascensiunea familiei Kennedy pe scena politică americană şi primii ani ai mandatului prezidenţial al lui JFK, înainte de a fi asasinat, în oraşul Dallas din statul Texas, în 1963.

Jacqueline Kennedy, considerată una dintre cele mai frumoase şi mai elegante femei din lume, s-a căsătorit ulterior cu armatorul grec Aristotele Onassis şi a murit de cancer, în 1994.

Katie Holmes s-a remarcat în serialul de televiziune pentru adolescenţi "Dawson's Creek" şi a devenit un star pe plan mondial mai ales prin căsătoria cu Tom Cruise, în 2006, după naşterea fiicei lor, Suri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici