Katy Perry, desemnată gazda galei MTV Europe Music Awards 2009

Cântăreaţa americană Katy Perry va fi, pentru al doilea an consecutiv, gazda galei MTV Europe Music Awards, care va avea loc la Berlin, pe 9 noiembrie, informează postul de televiziune.

17 afișări
Imaginea articolului Katy Perry, desemnată gazda galei MTV Europe Music Awards 2009

Katy Perry, desemnată gazda galei MTV Europe Music Awards 2009 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt cu adevărat onorată că mi s-a propus să prezint MTV EMA şi anul acesta. Acum doi ani urmăream evenimentul din faţa televizorului, iar acum voi fi, pentru a doua oară, gazda acestei gale, unde vin atât de mulţi artişti pe care eu îi admir", a declarat Katy Perry.

Celebrele premii europene pentru muzică vor fi acordate, pentru a patra oară, în Germania, ţara care a găzduit şi prima ediţie a galei, în 1994. De data aceasta, MTV revine în capitala Germaniei pentru a sărbători cei 20 de ani de la căderea Zidului Berlinului. Evenimentul va avea loc joi, 5 noiembrie, la arena Brandenburg Gate, cunoscută şi sub denumirea de O2 World Arena Berlin.

Artiştii români se luptă şi în 2009 pentru titlul "Romanian Act" din cadrul galei MTV Europe Music Awards 2009. Cei cinci nominalizaţi din România sunt David Deejay feat Dony, Inna, Puya feat George Hora, Smiley şi Tom Boxer feat Jay.

Katy Perry- I kissed a girl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici