Keanu Reeves a scris o carte de dezvoltare personală

Actorul canadian Keanu Reeves a scris o carte de dezvoltare personală, intitulată "Ode To Happiness", după ce o bună prietenă i-a spus că felul în care el se autocompătimeşte are ceva foarte amuzant.

793 afișări
Imaginea articolului Keanu Reeves a scris o carte de dezvoltare personală

Keanu Reeves a scris o carte de dezvoltare personală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit propriilor declaraţii, starul în vârstă de 46 de ani a scris această carte pentru că a vrut să o înveselească pe o bună prietenă a sa, Janey Bergam, care i-a spus că felul în care el se autocompătimeşte este foarte amuzant, informează femalefirst.co.uk.

"Eram în bucătărie cu prietena mea Janey şi radioul era pornit - se auzea un cântec care era un exces de depresie, o muzică plină de nostalgie şi de autocompătimire. Ştiţi genul acela - «Sunt atât de singur şi am fost părăsit şi inima mea e frântă». Era atât de oribil de voluptuos. Am început să scriu pe o foaie de hârtie, pentru că aveam în minte acel moment când faci baie, aprinzi o lumânare şi eşti deprimat. Am făcut-o pe Janey să râdă atât de tare, încânt am continuat, râzând şi mai mult de sentimentul de autocompătimire", a declarat actorul.

Jennifer Syme, iubita actorului, a murit în anul 2001 în urma unui accident de automobil, la doi ani după ce primul copil al cuplului - o fetiţă care urma să se numească Ava - a murit la naştere.

Fanii din lumea întreagă au început să-şi facă griji serioase în privinţa sănătăţii mintale a actorului, după ce acesta a fost fotografiat anul trecut stând singur pe o bancă şi având o mină deprimată. Fanii starului au înfiinţat o sărbătoarea pentru înveselirea lui Keanu Reeves - Cheer Up Keanu Day -, celebrată în fiecare an pe 15 iunie. Starul nu a părut impresionat şi abia a fost dispus să catalogheze drept "amuzantă" această iniţiativă.

"Da, a fost o campanie pe internet. Mi s-a adus la cunoştinţă. Da, a fost amuzantă. Însă cartea mea datează cu mult timp înainte. Am terminat-o în august 2009. Sper că va fi o carte care îi va ajuta pe oameni să se transforme, într-un mod discret şi plăcut. E genul de carte care te ia dintr-un loc şi te duce într-altul - de unde poţi să te uiţi la tine însuţi şi să-ţi dai seama că întotdeauna lucrurile pot sta mai rău de atât. Urăsc fraza aceasta. Bineînţeles că lucrurile pot fi întotdeauna mai rele de atât!", a declarat Keanu Reeves pentru ediţia electronică a ziarului The Guardian.

Keanu Reeves s-a consacrat la Hollywood cu personajul Neo din trilogia SF "Matrix". Alte roluri importante sunt cele din filmele "Dragoste şi moarte în Idaho" (1991), alături de River Phoenix, "Pact cu diavolul" (1997), alături de Al Pacino, precum şi "Speed - Cursa infernală" (1994) şi "Constantin" (2005). În ianuarie 2005, Reeves a fost recompensat cu o stea pe celebrul Walk of Fame de la Hollywood. Printre cele mai recente roluri ale starului american se numără cel din filmul SF "Ziua în care Pământul se opri", dar şi cel din "Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee", regizat de Rebecca Miller, în care joacă alături de Robin Wright.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici