Keanu Reeves, vânător de recompense, într-o adaptare a unui serial animat

Actorul american Keanu Reeves va juca într-o adaptare pentru marile ecrane a serialului japonez de desene animate "Cowboy Bebop", în rolul unui vânător de recompense, informează variety.com.

45 afișări
Imaginea articolului Keanu Reeves, vânător de recompense, într-o adaptare a unui serial animat

Keanu Reeves, vânător de recompense, într-o adaptare a unui serial animat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Filmul va fi produs de studiourile 20th Century Fox şi marchează revenirea lui Reeves în producţiile SF, după ce, la sfârşitul anului 2008, celebrul actor a apărut pe afişul filmului "Ziua în care Pământul se opri".

Reeves va interpreta rolul lui Spike Spiegel, un aventuros vânător de recompense care călătoreşte prin spaţiu în anul 2071.

Filmul prezintă povestea unui grup de vânători de recompense care călătoresc prin Univers la bordul navei lor spaţiale, "Bebop".

Scenariul este semnat de Peter Craig, iar producătorul este compania Sunrise Inc.

Serialul de televiziune "Cowboy Bebop" a fost difuzat pentru prima oară de posturile de televiziune japoneze Tokyo TV şi Wowow, în 1998, după care a fost transmis şi în Statele Unite, de Cartoon Network.

Keanu Reeves, născut pe 2 septembrie 1964, s-a consacrat la Hollywood cu personajul Neo din trilogia "Matrix".

Alte roluri importante sunt cele din filmele "Dragoste şi moarte în Idaho" (1991), alături de River Phoenix, "Pact cu diavolul" (1997), alături de Al Pacino, precum şi "Speed - Cursa infernală" (1994) şi "Constantin" (2005).

În ianuarie 2005, Reeves a fost recompensat cu propria sa stea pe celebrul Walk of Fame de la Hollywood.

Citeşte şi:

Keanu Reeves, în rol de samurai, într-un film istoric

Keanu Reeves, maestru bucătar într-un nou film

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici