Keira Knightley debutează în teatru

Actriţa britanică Keira Knightley îşi va face debutul în teatru, în luna decembrie, într-o adaptare modernă a piesei lui Molière, "Mizantropul".

68 afișări
Imaginea articolului Keira Knightley debutează în teatru

Keira Knightley debutează în teatru (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa, în vârstă de 24 de ani, care s-a remarcat prin prestaţia din "Pirates of the Caribbean/ Piraţii din Caraibe" şi "Atonement/ Remuşcare", va juca la Teatrul de Comedie din Londra, începând cu 7 decembrie.

În adaptarea piesei scriitorului francez Molière, acţiunea va fi transpusă din Franţa secolului al 17-lea în Londra modernă.

Personajul Alceste, interpretat de Damian Lewis, va deveni în noua adaptare a piesei "Mizantropul" un scriitor britanic de teatru, faimos dar dezamăgit, care ajunge să respingă societatea, pe care o consideră o reprezentare a superficialităţii.

În momentul în care se îndrăgosteşte nebuneşte de Jennifer (Keira Knightley), o actriţă americană ambiţioasă şi o admiratoare a scenei mondene, intenţiile lui se schimbă rapid.

Keira Knightley, născută pe 26 martie 1985, este una dintre cele mai cunoscute tinere actriţe britanice.

Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o în "Star Wars Episodul I - Ameninţarea fantomei ", unde "a împărţit" partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman.

În toamna lui 2002, actriţa a obţinut un rol în "Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre". Filmul a avut un mare succes de box office şi a stat la baza unei trilogii.

În 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar, pentru rolul din "Mândrie şi prejudecată". Tot în 2006, actriţa a fost votată cea mai sexy femeie din lume şi a semnat un contract cu Chanel.

În 2007, Knightley a jucat împreună cu James McAvoy în filmul "Remuşcare", pelicula primind şase nominalizări la premiile Oscar.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici