Keira Knightley s-a despărţit de iubitul ei, actorul Rupert Friend

Actriţa britanică Keira Knightley s-a despărţit de iubitul ei, actorul Rupert Friend, după o relaţie de aproape cinci ani, potrivit contactmusic.com.

237 afișări
Imaginea articolului Keira Knightley s-a despărţit de iubitul ei, actorul Rupert Friend

Keira Knightley s-a despărţit de iubitul ei, actorul Rupert Friend (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi, care s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru "Mândrie şi prejudecată", în 2005, au decis de comun acord să se despartă, înainte de Crăciun.

"Da, s-au despărţit. Dar aşa merg lucrurile, din păcate. Singura variantă este să accepţi lucrurile acestea", a declarat tatăl lui Knightley, Will, pentru publicaţia britanică The Sun.

El a adăugat că despărţirea a fost dificilă, dar că actriţa se concentrează asupra muncii ei în acest moment.

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actriţe britanice. În toamna lui 2002, actriţa a obţinut un rol în "Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre". Filmul a avut un mare succes de casă şi a stat la baza unei trilogii. În 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar, pentru rolul din "Mândrie şi prejudecată". Tot în 2006, actriţa a fost votată cea mai sexy femeie din lume şi a semnat un contract cu Chanel. În 2007, Knightley a jucat împreună cu James McAvoy în filmul "Remuşcare", pelicula primind şase nominalizări la premiile Oscar.

Rupert Friend, în vârstă de 29 de ani, a devenit celebru pentru rolul Mr. Wickham din filmul "Mândrie şi prejudecată" din 2005. El a mai jucat în rolul prinţului Albert din filmul "Tânăra Victoria/ The Young Victoria" (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici