Keith Richards adoră să se îmbrace în haine de femeie

Keith Richards, chitaristul trupei de rock Rolling Stones, a declarat că adoră să se îmbrace în haine de femeie şi că nu suportă lenjeria intimă, potrivit femalefirst.co.uk.

22 afișări
Imaginea articolului Keith Richards adoră să se îmbrace în haine de femeie

Keith Richards adoră să se îmbrace în haine de femeie

Veteranul spune că îi place foarte mult senzaţia pe care i-o oferă hainele de femeie, însă nu vede niciun motiv pentru care ar trebui să poarte lenjerie intimă.

"Pe măsură ce am îmbătrânit, am început să port hainele doamnei mele. Dacă remarcaţi, nasturii de pe ţinutele mele sunt pe partea greşită. Şi pur şi simplu nu port lenjerie intimă", a spus Richards.

Chitaristul în vârstă de 64 de ani, care este căsătorit cu fostul manechin Patti Hansen, a mai spus că nu îşi spală niciodată hainele, preferând să-şi arunce ţinutele murdare la gunoi. "Nu-mi spăl niciodată nimic, dacă hainele încep să aibă un miros ciudat, le arunc", a spus acesta.

Rocker-ul, celebru pentru comportamentul său excentric, a mărturisit că distracţia sa favorită este să-şi plimbe câinele.

"Când sunt acasă îmi duc câinele la plimbare. Îmi duc copiii la plimbare. Am o familie care nu este deloc rock 'n' roll. Dar asta este ceea ce fac eu, rock 'n' roll-ul este ceva natural pentru mine", a mai spus Richards.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici