Kelis şi Nas aşteaptă primul copil (Video)

Starul hip hop Nas şi soţia sa, cântăreaţa Kelis, aşteaptă primul lor copil, potrivit revistei Us Weekly, citată de Mtv.com.

18 afișări
Imaginea articolului Kelis şi Nas aşteaptă primul copil (Video)

Kelis şi Nas aşteaptă primul copil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa cunoscută în special pentru hit-ul "Milkshake" se află în primele luni de sarcină, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru Us Weekly:

"Numai despre asta vorbesc (Nas şi Kelis - n.r.)", a declarat sursa revistei. "Kelis poartă în pântece o regalitate hip-hop! Sunt foarte încântaţi!", a mai adăugat aceasta.

Starul hip hop Nas mai are o fiică dintr-o relaţie anterioară, Destiny.

Originari din New York, cuplul s-a căsătorit în ianuarie 2005, în Atlanta, după o relaţie de doi ani.

 

 

 

 

 

 

Kelis feat. Nas - "Blindfold me"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici