Kelly din "Beverly Hills 90210" are o nouă relaţie. Cu cine se întâlneşte în prezent Jennie Garth - FOTO

Jennie Garth, devenită celebră pentru interpretarea rolului Kelly din serialul "Beverly Hills 90210", are o nouă relaţie după ce a divorţat de soţul său.

15152 afișări
Imaginea articolului Kelly din "Beverly Hills 90210" are o nouă relaţie. Cu cine se întâlneşte în prezent Jennie Garth - FOTO

Jennie Garth (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jennie Garth a fost surprinsă plimbându-se pe străzile din Beverly Hills într-o rochie scurtă. Actriţa s-a bucurat de vremea frumoasă, în afară de rochia scurtă ea purtând un bikini, top şi o pereche de papuci de plajă.

Jennie Garth, devenită celebră pentru interpretarea rolului Kelly din serialul "Beverly Hills 90210", se menţine într-o formă fizică de invidiat.

În vârstă de 40 de ani acum, actriţa a divorţat de curând de soţul ei, Peter Facinelli, cu care a avut un mariaj de 11 ani.

Jennie Garth se întâlneşte în prezent cu Jason Clark, unul dintre directorii companiei Jones Lang LaSalle, informează dailymail.co.uk, care citează US Magazine.

Actriţa a dezvăluit că "s-a întors în adolescenţă", fiind în etapa întâlnirilor cu "Întâlnirile sunt ceva nou pentru mine. Cred că mă întorc la perioada din adolescenţă. Trebuie să mă obişnuiesc din nou cu întâlnirile, am fost măritată o perioadă lungă", a declarat Jenny Garth.

Actorul american Peter Facinelli a depus actele prin care a solicitat divorţul de Jennie Garth la sfârşitul lunii martie a acestui an, la Curtea Superioară din Los Angeles.

Jennie Garth şi Peter Facinelli, care au împreună trei fiice - Luca, în vârstă de 14 ani, Lola, în vârstă de nouă ani, şi Fiona, în vârstă de cinci ani -, s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul de televiziune "Un Unfinished Affair", din 1996, şi s-au căsătorit în anul 2001.

Jennie Garth a devenit celebră graţie rolului Kelly Taylor din serialul TV "Beverly Hills, 90210". Actriţa americană a mai fost căsătorită o dată, cu Daniel Clark, în perioada 1996 - 1998. Căsătoria cu Jennie Garth a fost primul mariaj pentru Peter Facinelli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici