Kelly Osbourne, dată în judecată de amanta tatălui său. Ozzy Osbourne se tratează pentru dependenţă de sex - VIDEO

Kelly Osbourne este dată în judecată de amanta tatălui ei, rockerul britanic Ozzy Osbourne, după ce Kelly a atacat-o pe reţeaua de microblogging Twitter şi i-a publicat numărul de telefon, informează contactmusic.com.

891 afișări
Imaginea articolului Kelly Osbourne, dată în judecată de amanta tatălui său. Ozzy Osbourne se tratează pentru dependenţă de sex - VIDEO

Kelly Osbourne, dată în judecată de amanta tatălui său. Ozzy Osbourne se tratează pentru dependenţă de sex - VIDEO

Coafeza Michelle Pugh, care a avut o relaţie extraconjugală cu tatăl lui Kelly, solicită daune compensatorii şi punitive după ce Kelly a postat pe pagina personală de Twitter numărul de telefon al acesteia, însoţit de un mesaj trivial la adresa ei.

Pe lângă mesajul obscen, Kelly a mai scris: ''Tatăl meu are aproape 70 de ani. Ai auzit vreodată de abuz asupra persoanelor în vârstă?''.

Avocata lui Michelle, F. Edie Mermelstein, spune că, prin acest proces, Michelle ''se impune împotriva hărţuirii şi intimidării în mediul online, pe care le exercită Kelly Osbourne''.

Aceasta mai declarat pentru revista People: ''În era internetului şi social media, oricine, mai ales o celebritate, poate lansa un atac global asupra unei persoane, care lasă în urmă o amprentă permanentă, de neuitat, asupra ţintei, în acelaşi timp incitând masele să înjosească, degradeze, comenteze şi hărţuiască persoana respectivă''.

''Kelly Osbourne, care are peste 4 milioane de urmăritori şi este o prezenţă impunătoare în mediul online, a săvârşit exact acest lucru asupra lui Michelle Pugh pe Twitter''.

''Există legi care tratează vătămarea şi distrugerea reputaţiei unei persoane, precum şi publicarea unor informaţii private. Prin încălcarea legilor din California, dar şi regulilor şi politicilor de pe Twitter, Kelly Osbourne mi-a expus clienta, în mod public, la ură, ridiculizare, dispreţ şi dizgraţie'', a explicat avocata.

În documentele judiciare recent depuse, Michelle o acuză pe Kelly de defăimare.

În proces se arată: ''Nu numai că raclamanta a început să fie stigmatizată, intimidată şi hărţuită pentru destrămarea unei căsnicii, dar a fost, pe nedrept, acuzată de un delict, care a expus-o mai departe la ridiculizare, ură şi dizgraţie''.

Între timp, soţia lui Ozzy, Sharon Osbourne, 63 de ani, a dezvăluit că rockerul este, în prezent, tratat pentru dependenţă de sex.

Sharon, care are 3 copii cu Ozzy ( Kelly, 31 de ani; Aimee, 32 de ani; Jack, 30 de ani), a declarat: ''După turneul cu trupa Black Sabbath, Ozzy se va interna timp de 3 luni''.

''Lucrează la asta. Este dificil, pentru că afectează întreaga familie şi este şi destul de stânjenitor să vorbeşti despre asta. Într-un fel, drogurile şi alcoolul sunt mai acceptabile. Când cineva este dependent de sex, este jenant''.

''În sfârşit a recunoscut. Este foarte, foarte greu. Suferea de asta de cel puţin 6 ani'', a conchis Sharon.

Ozzy şi Sharon s-au cunoscut la începutul anilor '70 când Ozzy era pe culmile gloriei, alături de trupa Black Sabbath. Sharon i-a devenit mai târziu impresar. Cei doi s-au căsătorit pe 4 iulie 1982 şi au împreună trei copii, pe Aimee, Kelly şi Jack. În afară de Aimee, ceilalţi membri ai familiei Osbourne au devenit faimoşi după ce au acceptat să "joace" în reality show-ul produs de MTV, "The Osbournes".

Reality show-ul "The Osbournes" a fost difuzat pe parcursul a trei sezoane de postul MTV, din martie 2002 până în martie 2005, într-o perioadă în care ambii copii ai soţilor Osbourne, Kelly şi Jack, erau adolescenţi. Kelly Osbourne a devenit între timp designer de modă şi prezentatoare a emisiunii de televiziune "Fashion Police" difuzată de postul E. Jack Osbourne şi-a construit la rândul lui o carieră în televiziune, însă a fost diagnosticat cu scleroză în plăci în 2012.

Black Sabbath, o trupă britanică al cărei solist este Ozzy Osbourne, şi-a lansat albumul de debut - care poartă numele formaţiei - în America de Nord, în 1970.

Ozzy Osbourne a fost concediat din trupă în 1979, iar după plecarea lui, trupa britanică a cunoscut numeroase schimbări de componenţă. Cei patru muzicieni din componenţa originală s-au mai reunit în 1998, când au lansat albumul live "Reunion", şi apoi au mai susţinut concerte împreună, în anii 2000.

După ce a plecat din Black Sabbath, Ozzy Osbourne şi-a construit o carieră de succes în calitate de solist solo. Albumul solo "No More Tears", lansat de Ozzy Osbourne în 1991, a primit patru discuri de platină în SUA şi a avut parte de o primire călduroasă din partea publicului şi a criticilor. Următoarele albume - "Ozzmosis" (1995), "Down to Earth" (2001), "Under Cover" (2005), "Black Rain" (2007), deşi nu au mai avut acelaşi succes de public, au fost bine primite de critica de specialitate.

Veteranii rockeri britanici au anunţat, în noiembrie 2011, că trupa Black Sabbath se va reuni în componenţa originală, incluzându-l pe Ozzy Osbourne în calitate de solist, cu ocazia lansării unui nou album.

Ozzy Osbourne a susţinut un concert şi la Bucureşti, în octombrie 2011, în cadrul turneului mondial de promovare a celui mai recent material discografic al său, intitulat "Scream", lansat pe 15 iunie 2010.

Trupa Black Sabbath a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame în 2006 şi a vândut, în total, peste 100 de milioane de albume.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici