Kelly Rowland concertează în România

Cântăreaţa americană de R&B Kelly Rowland, membră fondatoare a grupului Destiny's Child, va susţine un concert la Mamaia, pe 7 august, informează organizatorii evenimentului.

76 afișări
Imaginea articolului Kelly Rowland concertează în România

Kelly Rowland concertează în România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Recitalul va avea loc în Club Bamboo Mamaia. Preţul unui bilet la concert este de 50 de lei.

Kelly Rowland s-a născut în Atlanta, Georgia, pe data de 11 februarie 1981. Kelly a devenit faimoasă în anii '90, ca membră fondatoare a formaţiei Destiny's Child, alături de Beyonce Knowles şi Michelle Williams.

Formaţia a vândut peste 50 de milioane de albume în întreaga lume.

Primul album solo al lui Kelly, "Simply Deep", a fost lansat în anul 2002. Albumul are influenţe pop-rock şi a devenit în scurt timp un succces comercial. În aceeaşi perioadă, ea a colaborat cu rapperul Nelly pentru pentru hitul "Dilemma", care le-a adus celor doi premiul Grammy pentru cea mai bună colaborare rap, precum şi premiul Billboard la categoria "cea mai bună piesă rap a anului".

În 2007, a fost lansat cel de-al doilea album solo al său, "Ms. Kelly", realizat sub egida Columbia Records, în colaborare cu Music World Entertainment şi Sony Music.

De-a lungul carierei sale, Kelly Rowland a colaborat cu numeroşi artişti internaţionali: Eve, Tiziano Ferro, David Guetta, Trina, Michelle Williams, Brandy Norwood, Sean Garrett, Jamal Jones, Snoop Dogg etc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici