Kenny G concertează la Bucureşti (Video)

Saxofonistul american Kenny G va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe 30 aprilie, informează organizatorii, The Agent.ro şi VreauBilet.ro.

14 afișări
Imaginea articolului Kenny G concertează la Bucureşti (Video)

Kenny G concertează la Bucureşti

Biletele pentru concert vor fi puse în vânzare în cursul săptămânii viitoare şi vor putea fi achiziţionate de la casa de bilete a Sălii Palatului, Magazinul Muzica, Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center sau online, prin www.vreaubilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro.

Kenneth Gorelick, născut în 1956 şi cunoscut mai bine sub numele de scenă Kenny G, este un saxofonist american, care a devenit celebru odată cu cel de-al patrulea album al său, "Duotones", lansat în 1986.

În 1994, el a câştigat un premiu Grammy pentru cea mai bună compoziţie instrumentală - "Forever in Love". De asemenea, în 2003, Kenny G s-a clasat pe locul 25 în topul celor mai bine vânduţi artişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici