Kermit broscoiul are o nouă iubită, care se numeşte Denise

Kermit broscoiul, unul dintre protagoniştii serialului "Păpuşile Muppets/ The Muppets", are o nouă iubită, care se numeşte Denise şi "lucrează" ca director de marketing la postul ABC, informează independent.co.uk.

515 afișări
Imaginea articolului Kermit broscoiul are o nouă iubită, care se numeşte Denise

Kermit (Foto: AFP / Mediafax Foto)

Lucrurile vor deveni destul de ciudate atunci când "The Muppets" va reveni pe micile ecrane, pe postul de televiziune ABC, pe 22 septembrie. În noul sezon al acestui serial îndrăgit, Miss Piggy este prezentatoarea propriului talk-show TV, precizează New York Daily News.

Kermit şi Miss Piggy au zguduit din temelii industria de divertisment, luna trecută, în momentul în care au anunţat că au decis să pună capăt relaţiei lor romantice, după 30 de ani petrecuţi împreună. Fostul cuplu a dat publicităţii o declaraţie comună, prin care Kermit şi Miss Piggy şi-au anunţat despărţirea, în urmă cu 28 de zile.

"După o îndelungată şi atentă analiză şi după o ceartă semnificativă, eu şi Kermit broscoiul am luat dificila decizie de a încheia relaţia noastră romantică", a dezvăluit Miss Piggy pe pagina ei de Facebook.

În acea declaraţie de presă comună, publicată online, fermecătoarea şi obsedata de celebritate Miss Piggy şi optimistul broscoi afabil Kermit au anunţat că vor continua totuşi să lucreze împreună în televiziune şi alte proiecte.

Totuşi, potrivit mai multor speculaţii, Kermit ar fi părăsit-o pe Miss Piggy după ce a reuşit să îşi regăsească faima de odinioară graţie unor meme-uri pe internet, care îl prezintă în timp ce bea diverse tipuri de ceaiuri.

Internauţii au început să sugereze, de asemenea, că broscoiul Kermit ar fi "o adevărată bestie".

Alţii au pus sub semnul întrebării însăşi apartenenţa lui Kermit la clasa batracienilor.

"De are Kermit relaţii doar cu porci? Este oare Kermit un broscoi care se urăşte pentru faptul că este broscoi?", a scris pe Twitter utilizatoarea Piyusha T.

"Kermit nu cunoaşte oare nicio broscuţă frumuşică? Mama lui e broscuţă. Sora lui este broscuţă. Cine l-a învăţat pe Kermit să se urască în felul acesta?", a adăugat utilizatorul Rae.

Alţi internauţi pur şi simplu au dezaprobat alegerea făcută de Kermit.

"Kermit şi-a părăsit iubita pentru un model. Bărbaţii aştia nu sunt deloc loiali", a scris pe Twitter utilizatorul Mrs. Gary Oak.

"Trebuie neapărat să îl scoatem pe Kermit de pe site-ul de întâlniri online Ashley Madison înainte să îşi ruineze viaţa", a adăugat utilizatorul Eric Haywood.

Între timp, Miss Piggy pare să se simtă foarte bine. Actorul australian Liam Hemsworth şi-a făcut cont pe reţeaua de socializare Instagram şi prima fotografie pe care a publicat-o a fost o imagine care îl arată în compania unei Miss Piggy zâmbitoare, fericită, machiată şi foarte elegantă.

Noul sezon din serialul "The Muppets", produs de postul ABC, va fi difuzat începând din luna septembrie şi va prezenta într-un stil "mockumentary" (documentar cu accente ironice, n.r.) noile aventuri şi peripeţii ale îndrăgitelor personaje din acest show, în culisele unei emisiuni de televiziune prezentată de Miss Piggy.

Păpuşile Muppets, un grup de personaje create de Jim Henson în anii 1950, aflate în proprietatea grupului Walt Disney, au devenit de-a lungul anilor un veritabil pilon al culturii pop americane.

Noul sezon din "The Muppets" are o acţiune plasată în anii '70, iar broscoiul Kermit trebuie să coordoneze o trupă de varietăţi, în care abundă personaje cu personalităţi capricioase şi în care se remarcă Miss Piggy, care, adeseori, încearcă să se facă remarcată prin mişcări de karate.

Kermit va fi producătorul executiv al unui talk-show prezentat de Miss Piggy, în care vor apărea numeroşi invitaţi de marcă, precum actriţa Reese Witherspoon.

Sezoanele originale din serialul "Păpuşile Muppets" au fost difuzate între anii 1975 şi 1981. Personajele din acest show TV au rămas extrem de populare şi au continuat să atraga simpatia unor noi generaţii de telespectatori, graţie unor apariţii constante în "Sam and Friends" în anii '90.

Cel mai recent, ele au fost protagonistele unor două noi lungmetraje turnate pentru marele ecran - "Păpuşile Muppets/ The Muppets" în 2011 şi "Păpuşile Muppet în turneu/ Muppets Most Wanted" în 2014.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici