Kevin Bacon va juca în cel de-al patrulea film din seria "X-Men"

Actorul american Kevin Bacon va interpreta rolul principalului personaj negativ din "X-Men: First Class", al patrulea film din franciza "X-Men", a cărui acţiune este plasată înainte de evenimentele prezentate în precedentele trei lungmetraje ale seriei, informează variety.com.

40 afișări
Imaginea articolului Kevin Bacon va juca în cel de-al patrulea film din seria "X-Men"

Kevin Bacon va juca în cel de-al patrulea film din seria "X-Men" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rolurile principale din "X-Men: First Class" vor fi interpretate de James McAvoy şi Michael Fassbender, care îi vor juca pe Charles Xavier (Professor X) şi pe Erik Lensherr (Magneto).

Într-un comunicat emis de studiourile Fox se indică faptul că acţiunea din "X-Men: First Class" va prezenta "începuturile epice ale francizei. Înainte ca Charles Xavier şi Erik Lensherr să devină Professor X şi Magneto, ei au fost doi tineri care şi-au descoperit puterile paranormale. Înainte de a deveni inamici, ei erau cei mai buni prieteni, luptând împreună cu ceilalţi mutanţi pentru a stopa cea mai mare ameninţare care a planat vreodată asupra omenirii. În timpul acestei lupte a apărut o divergenţă între ei, de la care a pornit ulterioara rivalitate dintre Frăţia lui Magneto şi grupul X-Men al Profesorului X".

Studiourile Fox au anunţat la începutul lunii mai că l-au angajat pe Matthew Vaughn pentru a asigura regia acestui proiect cinematografic.

Filmările vor debuta în această vară, la Londra, iar filmul va fi lansat pe marile ecrane pe 3 iunie 2011.

Din distribuţie va face parte şi actriţa Jennifer Lawrence, în rolul personajului Mystique - un mutant albastru, malefic, capabil să îşi schimbe forma şi înfăţişarea. Acest rol a fost interpretat de Rebecca Romijn în primele trei filme ale seriei "X-Men".

Deşi studiourile Fox nu au anunţat deocamdată numele personajului negativ ce va fi interpretat de Kevin Bacon, surse de la Hollywood afirmă că renumitul actor american îl va juca pe Mister Sinister.

Wolverine, un mutant dotat cu zece lame din oţel care îi ies din articulaţiile degetelor, este unul dintre cele mai populare personaje din benzile desenate care au stat la baza francizei "X-Men". Până în prezent, au fost realizate trei filme din seria "X-Men" ("X-Men", lansat în 2000, "X-Men 2", lansat în 2003, şi "X-Men: Ultima Înfruntare", lansat în 2006), care au obţinut în total încasări de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial. "X-Men de la Origini: Wolverine" este un spin-off al seriei. Studiourile Fox au mai anunţat un spin-off al seriei "X-Men", care va prezenta povestea personajului Magneto, ce urmează să fie lansat pe marile ecrane în 2011.

Kevin Bacon s-a remarcat în roluri din filme precum "Pe cont propriu/ Footloose" (1984), "Dincolo de moarte/ Flatliners" (1990), "Oameni de onoare/ A Few Good Men" (1992), "Apollo 13" (1995), "Misterele fluviului/ Mystic River" (2003), "The Woodsman" (2004) şi "Vineri 13" (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici