Kevin Costner a concertat aproape două ore la Arad - VIDEO

Actorul şi muzicianul Kevin Costner şi formaţia sa Modern West au concertat aproape două ore pe ştrandul "Neptun" din Arad, sâmbătă seară, în faţa a peste 3.000 de spectatori, care s-au îmbulzit la finalul spectacolului pentru a obţine auTografe sau pentru a se fotografia împreună cu vedeta americană.

244 afișări
Imaginea articolului Kevin Costner a concertat aproape două ore la Arad - VIDEO

Kevin Costner a concertat aproape două ore la Arad (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Costner şi-a început concertul urând "Noapte bună!" în limba română şi spunându-le arădenilor că au un oraş frumos.

"Este un mister în viaţă cum ajungi prin lume, pentru mine, să pot să călătoresc peste ocean, să vin în ţara dumneavoastră. Sunt recunoscător", le-a mai spus artistul spectatorilor.

Concertul a durat aproape două ore, timp în care s-a cântat rock and roll şi contry american, iar spectatorii, peste 3.000, au aprins lumânări, au fluturat ecranele telefoanelor mobile şi au dansat.

Mai multe tinere prezente în faţa scenei strigau numele artistului în pauza fiecărei melodii şi încercau să ajungă pe scenă pentru a-l atinge pe celebrul actor.

De altfel, chiar actorul le-a cerut organizatorilor să dea jos gardurile metalice şi să-i lase pe spectatori aproape de scenă.

"E la fel de bun cântăreţ ca şi actor. Nu l-am mai auzit cântând până acum, dar are o voce foarte bună", a spus o fană a artistului.

Video Stirileprotv.ro

La finalul spectacolului, Costner a dat zeci de autografe de pe scenă, iar când a coborât, alţi zeci de fani au încercat să ajungă la el pentru a obţine un autograf sau pentru fotografii. Vedeta americană a continuat să dea autografe şi a făcut fotografii. Un tânăr i-a dat artistului cartea sa de identitate, pentru a semna pe ea cu o cariocă.

Concertul, la care s-a putut intra şi gratuit, în urma unei decizii luate de organizatori sâmbătă seară, a fost primul din cadrul turnelului european al artistului şi al trupei sale, marcând şi încheierea Festivalului de Film din România (Ro-IFF), care a avut loc la Arad.

Kevin Costner a sosit la Arad vineri după-amiază, venind cu un avion privat. Vineri seară, artistul a luat cina într-un sat situat în Podgoriile Aradului, respectiv la un restaurant din Miniş, unde a mâncat gulaş şi a băut vinuri româneşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici