Kevin Costner ar putea interpreta rolul principal într-un serial produs de site-ul Amazon

Actorul american Kevin Costner se află în negocieri avansate pentru a interpreta rolul principal într-un serial dramatic inspirat din universul juridic, care va fi produs de site-ul Amazon, informează hollywoodreporter.com.

91 afișări
Imaginea articolului Kevin Costner ar putea interpreta rolul principal într-un serial produs de site-ul Amazon

Kevin Costner (Imagine: Mediafax Foto)

Dacă negocierile se vor încheia cu succes, noul proiect va reprezenta primul rol principal într-un serial TV pentru starul hollywoodian, recompensat cu două premii Oscar. Serialul se intitulează "The Trial" şi va fi regizat de David E. Kelley.

Potrivit unor surse citate de publicaţia The Hollywood Reporter, dacă actorul american va semna pentru acest rol, atunci "The Trial" va intra direct în etapa de producţie a întregului prim sezon, fără a mai trece prin procesul tradiţional de producţie a unui episod-pilot, de succesul căruia depinde de obicei realizarea episoadelor următoare.

Serialul "The Trial" spune povestea lui Billy McBride (Kevin Costner), un avocat extrem de respectat în trecut, dar care a fost concediat dintr-o prestigioasă firmă de avocatură pe care a înfiinţat-o. Billy McBride îşi petrece zilele consumând alcool, iar puţinele cazuri de care se ocupă la tribunal îi parvin la recomandarea fostei sale soţii. Cariera lui este revigorată atunci când un tânăr avocat, concediat la rândul său de aceeaşi firmă, îi semnalează un caz de omucidere, iar, în procesul care va urma, Billy McBride va trebui să lupte în instanţă cu directorul fostei sale firme.

Cu un scenariu scris de David E. Kelly, proiectul marchează prima producţie TV pentru care Amazon va comanda direct un sezon întreg pentru un serial. Compania online a realizat de fiecare dată până acum pentru serialele sale câte un episod-pilot, pe care îl lansa online, şi se baza pe reacţiile utilizatorilor pentru a alege serialul pentru care producea apoi un sezon complet. Kevin Costner va fi şi producător executiv al acestui proiect.

Kevin Costner a jucat în doar două producţii de televiziune până în prezent: miniseria "Hatfield & McCoys", produsă de History, pentru care a fost recompensat cu un premiu Emmy, şi "Amazing Stories".

David E. Kelley a devenit celebru în calitate de scenarist al unor seriale TV inspirate din universul juridic şi care au avut mare succes - "L.A. Law", "Ally McBeal", "The Practice" şi "Boston Legal".

Graţie succesului tot mai mare repurtat de Amazon cu producţiile sale originale, în special cu serialul "Transparent", premiat cu Globul de Aur, site-ul american, specializat în comerţul online, a început să colaboreze cu o serie de nume mari din industria de divertisment, precum Ridley Scott, Woody Allen, Carlton Cuse şi Shawn Ryan.

Printre serialele TV produse în ultimii ani de site-ul Amazon se numără producţii precum "Alpha House", "Mozart In The Jungle" şi "Bosch".

Născut într-o periferie săracă a oraşului Los Angeles, în anul 1955, Kevin Costner, licenţiat în ştiinţe economice, şi-a început cariera în cinema la vârsta de 27 de ani. Primele sale roluri memorabile au fost cel din "Silverado" (1985) şi cel din adaptarea pentru marele ecran a serialului "Incoruptibilii" (1987). Abia în 1990 a dobândit statutul de vedetă de prim calibru, prin rolul său din westernul epic "Dansând cu lupii", care a fost recompensat cu două premii Oscar. Au urmat roluri în filme de mare buget, ca "Robin Hood, prinţul hoţilor", "JFK", "Bodyguard" şi "Wyatt Earp, justiţiarul Vestului sălbatic", dar şi în filme cu mai puţin succes la public, precum "Waterworld - Lumea Apelor" (1995) şi "Poştaşul" (1997).

Kevin Costner a jucat recent în filmele de acţiune "Jack Ryan: Agentul din umbră/ Jack Ryan: Shadow Recruit", de Kenneth Brannagh, şi "Condamnat să ucidă", regizat de McG.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici