Kevin Costner, într-un thriller semnat de un regizor spaniol debutant

Actorul american Kevin Costner va juca rolul unui tată a cărui fiică începe să aibă un comportament înfricoşător în thriller-ul "The New Daughter", realizat de spaniolul Luiso Berdejo, care debutează astfel în lungmetraj.

3 afișări
Imaginea articolului Kevin Costner, într-un thriller semnat de un regizor spaniol debutant

Kevin Costner, într-un thriller semnat de un regizor spaniol debutant

În producţia Gold Circle, Costner va juca rolul lui John James, un tată singur care se mută la o fermă împreună cu cei doi copii ai săi după un divorţ dureros. Curând, fiica sa (Ivana Baquero din "Labirintul lui Pan") începe să se comporte ciudat, iar tatăl său începe să creadă că un mormânt de pe un câmp din apropiere ar avea legătură cu acest lucru, informează hollywoodreporter.com .

"The New Daughter" este o adaptare după o poveste de John Connolly publicată în 2005, în volumul "Nocturnes".

Scenariul este semnat de John Travis.

Cel mai recent film al lui Kevin Costner este thriller-ul "Domnul Brooks", produs de MGM, în care starul joacă alături de Demi Moore şi William Hurt.

Berdejo debutează în lungmetraj cu acest film, spaniolul fiind cunoscut pentru scurtmetrajele sale de mare succes "La Guerra" şi "Limoncello."

Este primul film în care joacă Baquero de la "Labirintul lui Pan" şi, totodată, debutul acesteia ca actriţă în limba engleză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici