Kevin Costner va reveni în România pentru o miniserie TV

Actorul american Kevin Costner va reveni, marţi, în România, pentru a realiza o miniserie TV produsă de postul History Channel în colaborare cu Castel Film, iar filmările vor fi făcute în comuna Dragoslavele, din judeţul Argeş.

458 afișări
Imaginea articolului Kevin Costner va reveni în România pentru o miniserie TV

Kevin Costner va reveni în România pentru o miniserie TV (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serialul va descrie rivalitatea dintre familiile Hatfield şi McCoy în primii ani după încheierea Războiului Civil din Statele Unite, conflictul dintre cele două clanuri durând mai bine de un secol şi fiind presărat de crime, intrigi şi poveşti de dragoste.

Conducerea Castel Film realizează un casting pentru mai multe roluri secundare, care vor fi interpretate de actori români, mulţi dintre săteni urmând să joace şi ei ca figuranţi în peliculă.

"Am ales zona pentru că am realizat un film în judeţul Argeş, iar Dragoslavele fiind aleasă deoarece relieful în care se vor filmă scenele de bătălie este identic cu cel din America. Serialul al cărui protagonist este Kevin Costner descrie rivalitatea dintre familiile Hatfield şi McCoy în primii ani după încheierea Războiului Civil din Statele Unite, iar conflictul dintre cele două clanuri a durat mai bine de un secol şi a fost presărat de crime, intrigi şi poveşti de dragoste", a declarat Lelie Greif, producătorul general al filmului.

Echipa de filmare fomată din 22 de americani se va caza timp de trei zile la o pensiune din localitatea argeşeană Lereşti, iar filmările vor fi realizate de marţi până joi inclusiv.

Născut într-o periferie săracă a oraşului Los Angeles, în anul 1955, Kevin Costner, licenţiat în ştiinţe economice, şi-a început cariera în cinema la vârsta de 27 de ani. Primele sale roluri memorabile au fost cel din "Silverado" (1985) şi cel din adaptarea pentru marele ecran a serialului "Incoruptibilii" (1987). Abia în 1990 a dobândit statutul de vedetă de prim calibru, prin rolul său din western-ul epic "Dansând cu lupii", care a fost recompensat cu două premii Oscar. Au urmat roluri în filme de mare buget, ca "Robin Hood, prinţul hoţilor", "JFK", "Bodyguard" şi "Wyatt Earp, justiţiarul Vestului sălbatic", dar şi în filme cu mai puţin succes la public, precum "Waterworld - Lumea Apelor" (1995) şi "Poştaşul" (1997). De la sfârşitul anilor '90, Kevin Costner a jucat în roluri mai degrabă modeste.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici