Kevin Federline cere custodie unică asupra copiilor

Kevin Federline, fostul soţ al cântăreţei Britney Spears, cere custodia unică a celor doi copii pe care i-a avut cuplul, din cauza comportamentului excentric al cântăreţei, care ar putea pune în pericol viaţa micuţilor, informează dailymail.co.uk.

2 afișări
Imaginea articolului Kevin Federline cere custodie unică asupra copiilor

Kevin Federline cere custodie unică asupra copiilor

În ultimele săptămâni, cântăreaţa a provocat daune de 10.000 de lire sterline din cauza unei crize de nervi făcute în timpul unei şedinţe foto, a fost implicată într-un accident rutier minor şi s-a afişat topless într-o piscină, alături de un bărbat pe care abia îl cunoscuse, în timpul unei petreceri condimentate cu mult alcool. În plus, Britney a devenit iar o prezenţă constantă în cluburile de noapte de la Hollywood.

Divorţul cuplului s-a finalizat luna trecută. Federline şi Spears au fost de acord ca, în urma divorţului, să împartă în mod egal custodia celor doi copii ai lor, Sean Preston, în vârstă de 22 de luni, şi Jayden James, în vârstă de 10 luni.

"Dorinţa lui Kevin este ca aceşti copii să aibă şansa să crească liberi, într-un mediu cât mai normal", a indicat avocatul lui Federline, Mark Vincent Kaplan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici