Kevin Federline, fostul soţ al cântăreţei Britney Spears, a devenit tată pentru a cincea oară

Kevin Federline, fostul soţ al cântăreţei americane Britney Spears, a devenit tată pentru a cincea oară, după ce actuala lui iubită, Victoria Prince, a născut, luni seară.

398 afișări
Imaginea articolului Kevin Federline, fostul soţ al cântăreţei Britney Spears, a devenit tată pentru a cincea oară

Kevin Federline, fostul soţ al cântăreţei Britney Spears, a devenit tată pentru a cincea oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bebeluşul se va numi Jordan Kay şi este primul copil al cuplului Kevin Federline - Victoria Prince, o fetiţă, informează people.com.

Federline, în vârstă de 33 de ani, un fost dansator profesionist, şi Victoria Prince, o fostă jucătoare de volei din Washington, au o relaţie din 2008.

În luna aprilie, Victoria Prince, în vârstă de 28 de ani, a anunţat că va avea un copil şi a pozat pentru revista People alături de iubitul ei.

Kevin Federline are doi fii - Sean Preston, în vârstă de cinci ani, şi Jayden James, în vârstă de patru ani - cu fosta lui soţie, Britney Spears. El mai are doi copii - Kori, în vârstă de 10 ani, şi Kaleb, în vârstă de şapte ani - cu fosta lui iubită Shar Jackson.

Kevin, care a divorţat de Britney Spears în 2007, deţine în continuare tutela unică asupra copiilor fostului cuplu, Sean Preston şi Jayden James, deşi în realitate băieţii locuiesc în reşedinţele ambilor părinţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici