Kiefer Sutherland îmbrăcat în rochie la emisiunea lui Letterman - VIDEO

Actorul Kiefer Sutherland, starul serialului TV "24 de ore", s-a prezentat în emisiunea lui David Letterman, de miercuri seară, într-o rochie, pentru că a pierdut un pariu, informează huffingtonpost.com.

36 afișări
Imaginea articolului Kiefer Sutherland îmbrăcat în rochie la emisiunea lui Letterman - VIDEO

Kiefer Sutherland îmbrăcat în rochie la emisiunea lui Letterman - VIDEO (Imagine: Captură video)

Purtând o pereche de bocanci negri, un tricou cu mâneci lungi şi o rochie verde cu imprimeu, actorul american i-a mărturisit renumitului moderator de televiziune că a pierdut un pariu la sfârşitul săptămânii trecute.

Sutherland a pariat că echipa de fotbal american New England Patriots o va învinge pe cea din Baltimore, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Deşi Kiefer a pierdut, publicul a avut de câştigat. Primul comentariu al lui David Letterman, după ce a reuşit să se oprească din râs, a fost: "Faci un remake al serialului «Beverly Hillbillies»? Joci rolul Bunicii?".

Apoi i-a făcut o ofertă: "Dacă accepţi să mergi în metrou îmbrăcat astfel, îţi dau 1.000 de dolari".

Kiefer Sutherland a replicat: "Să merg în metrou ar fi mai uşor decât prin ce trec acum. Cred că acesta este cel mai umilitor moment din viaţa mea şi pot să spun că am avut de unde să aleg".

De-a lungul ultimilor ani, Kiefer Sutherland a avut numeroase probleme în viaţa personală, fiind arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului, a fost acuzat de agresiune după ce a lovit cu capul în gură un designer american, în timpul unei gale mondene, şi, tot sub influenţa alcoolului fiind, a fost filmat în timp ce s-a aruncat peste un brad de Crăciun.

Kiefer Sutherland a devenit celebru la nivel mondial datorită personajului Jack Bauer din serialul "24 de ore", lansat în 2001.

Potrivit revistei Variety, Kiefer Sutherland este unul dintre actorii de televiziune cel mai bine plătiţi în Statele Unite ale Americii. Rolul Jack Bauer i-a adus un Glob de Aur, în 2002, şi un premiu Emmy, în 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici