Kiefer Sutherland pledează nevinovat la acuzaţia de agresiune a unui stilist

Kiefer Sutherland a pledat nevinovat la acuzaţia de agresiune minoră, în urma unui incident care a avut loc săptămâna trecută, în New York, când actorul american l-a lovit cu capul în plină figură pe un stilist.

26 afișări
Imaginea articolului Kiefer Sutherland pledează nevinovat la acuzaţia de agresiune a unui stilist

Kiefer Sutherland a pledat nevinovat la acuzaţia de agresiune comisă împotriva unui stilist (Imagine: Mediafax Foto)

Starul serialului de televiziune "24 de ore", care se află deja sub supraveghere judiciară în urma unei condamnări pentru conducere în stare de ebrietate, cu recidivă, în Los Angeles, s-a predat, săptămâna trecută, poliţiei din New York şi a fost pus sub acuzaţie pentru "agresiune minoră". O audiere în acest caz a fost stabilită pentru 22 iunie.

Kiefer Sutherland, în vârstă de 42 de ani, fiul actorului Donald Sutherland - celebrul "Casanova" din filmul cu acelaşi titlu de Federico Fellini -, l-a lovit cu capul în plină figură pe stilistul Jack McCollough, cofondatorul liniei de articole vestimentare pentru femei Proenza Shouler, după ce acesta s-a ciocnit accidental cu actriţa Brooke Shields, la petrecerea anuală a Metropolitan Museum of Art, care a avut loc pe 4 mai.

Reprezentanţii poliţiei au declarat că agresiunea a avut loc pe 5 mai, în jurul orei locale 2.00 a.m., într-un bar exclusivist din Mercer Hotel din Soho, New York.

Gerald Lefcourt, avocatul lui Brooke Shields, a declarat într-un comunicat că celebra actriţă americană este prietenă atât cu Kiefer Sutherland, cât şi cu designerul Jack McCollough şi că "regretă această situaţie nefericită".

O eventuală nouă condamnare ar putea avea consecinÅ£e grave asupra vieÅ£ii şi carierei actorului Kiefer Sutherland. Actorul canadian a petrecut deja 48 de zile în închisoare, după ce a fost arestat în 2007 pentru conducere în stare de ebrietate şi se află în regim de eliberare condiţionată pentru o perioadă de cinci ani. În momentul arestării din 2007, Kiefer Sutherland se afla tot în regim de eliberare condiţionată, pentru o condamnare anterioară, după ce săvârşise acelaşi tip de infracţiune.

Kiefer Sutherland a devenit celebru la nivel mondial datorită personajului Jack Bauer din serialul "24 de ore", lansat în 2001 şi ajuns, în prezent, la al şaptelea sezon.

Potrivit revistei Variety, Kiefer Sutherland este unul dintre actorii de televiziune cel mai bine plătiţi în Statele Unite. Rolul Jack Bauer i-a adus un Glob de Aur, în 2002, şi un premiu Emmy, în 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici