Kiefer Sutherland va primi titlul de bărbatul anului din partea Universităţii Harvard

Actorul Kiefer Sutherland va primi titlul de bărbatul anului din partea secţiei de teatru a Universităţii Harvard, în cadrul unei ceremonii fastuoase care parodiază un obicei datând din secolul al XVIII-lea.

193 afișări
Imaginea articolului Kiefer Sutherland va primi titlul de bărbatul anului din partea Universităţii Harvard

Kiefer Sutherland (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul în vârstă de 46 de ani a jucat în multe filme, însă este probabil cel mai cunoscut pentru rolul Jack Bauer din serialul de televiziune "24", pentru care a fost recompensat cu un Glob de Aur şi un premiu Emmy. În prezent, starul canadian, fiul celebrului actor Donald Sutherland, poate fi văzut în serialul dramatic "Touch", produs şi difuzat de postul de televiziune Fox.

Membrii asociaţiei Hasty Pudding Theatricals de la Harvard acordă în fiecare an titlul de femeia, respectiv bărbatul anului unui artist care s-a remarcat nu numai la Hollywood, ci şi pe scena de teatru sau în alte domenii. Clubul Hasty Pudding de la Harvard, fondat în 1795, reprezintă cea mai veche trupă de teatru de amatori din Statele Unite ale Americii.

Kiefer Sutherland va primi, în luna februarie, o "oală de budincă", după care va conduce tradiţionala paradă prin Harvard Square. Starul va trebui să pretindă că susţine un tradiţional test de aptitudini, prin care sunt evaluate cunoştinţele studenţilor, înainte de a primi titlul de bărbatul anului, informează accesshollywood.com.

Câştigătorii primesc o oală de budincă aurită, o tradiţie care datează din 1795, când 21 de studenţi de la Harvard au stabilit ca fiecare membru al noului lor club să aducă "o oală de budincă de cereale" la întâlnirile lor.

Actriţa franceză Marion Cotillard a primit deja din partea Universităţii Harvard titlul de femeia anului.

Anul trecut, titlul de femeia anului a revenit actriţei Claire Danes, în timp ce actorul Jason Segel a fost desemnat bărbatul anului.

Printre câştigătorii din anii anteriori ai acestui premiu se numără actriţele Meryl Streep, Katharine Hepburn, Elizabeth Taylor, Julia Roberts, Jodie Foster, Meg Ryan, Halle Berry, Catherine Zeta Jones, Charlize Theron, Scarlett Johansson şi actorii Christophher Walken, Richard Gere, Clint Eastwood, Tom Cruise, Robert De Niro, Harrison Ford, Steven Spielberg, Anthony Hopkins, Bruce Willis şi Ben Stiller.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici