Kim Catrall pozează topless la 52 de ani

Actriţa Kim Catrall, devenită cunoscută prin rolul Samanthei Jones din serialul "Totul despre sex", este la fel de dezinvoltă în viaţa de zi cu zi precum personajul pe care l-a interpretat timp de şase ani, informează informează dailymail.co.uk.

27 afișări
Imaginea articolului Kim Catrall pozează topless la 52 de ani

Kim Catrall pozează topless la 52 de ani

Catrall a dat curs unei invitaţii venite de la BBC, de a poza topless, pentru a recrea, în versiunea modernă, celebra pictură "Diana şi Actaeon" a lui Tizian.

Actriţa a pozat alături de David O Mer, Fiona Anderson, Anna Harnden, Alexandra Roy, Ursula Martinez, Gemma Rolls-Bentley, Kimberly Williams şi Yulia Pykhtina pentru a veni în sprijunul campaniei de strângere de fonduri pentru întreţinerea picturii şi pentru păstrarea ei în Marea Britanie.

“Kim este perfectă ca Diana. Exact ca şi zeiţa greacă, ea combină frumuseţea cu o anumită doză de ameninţare. Ea s-a comportat admirabil şi, la vârsta de 52 de ani, a întruchipat o Diana uluitoare. Ea a reuşit mai mult decât să ţină pasul într-o cameră plină de fete de 20 şi ceva de ani”, a declarat Tom Hunter, artistul şi fotograful care a recreat scena din tablulul lui Tizian.

Tom Hunter este singurul fotograf care a avut o expoziţie la National Gallery din Londra.

Kim Catrall, care provine dintr-o familie de britanici, s-a declarat o mare admiratoare a operei lui Tizian, considerând pictura ca fiind “genială”.

Ducele de Sutherland, cel care deţine pictura, va scoate la vânzare tablul dacă, până la 31 decembrie, Galeriile Naţionale din Scoţia şi Londra, nu vor face o ofertă pentru cumpărarea lui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici