Kim Cattrall sprijină o campanie care susţine legalizarea sinuciderii asistate

Actriţa Kim Cattrall, cunoscuta interpretă a personajului Samantha Jones din franciza "Totul despre sex", a anunţat că sprijină o campanie care susţine legalizarea sinuciderii asistate.

251 afișări
Imaginea articolului Kim Cattrall sprijină o campanie care susţine legalizarea sinuciderii asistate

Kim Cattrall sprijină o campanie care susţine legalizarea sinuciderii asistate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kim Cattrall a devenit preşedinta Dignity in Dying, un grup de lobby care încearcă să modifice legea britanică Suicide Act ce datează din 1961, informează contactmusic.com.

Actriţa britanică a interpretat rolul unei sculptoriţe paralizate care vrea să se sinucidă în piesa "Whose Life Is It Anyway?", pusă în scenă pe West End, iar acum a decis să susţină această campanie pentru legalizarea eutanasiei în Marea Britanie.

Potrivit legislaţiei britanice actuale, o persoană riscă 14 ani de închisoare dacă ajută o altă persoană să se sinucidă.

Kim Cattrall este cunoscuta interpretă a personajului Samantha Jones din franciza "Totul despre sex". Actriţa britanică a jucat recent în filmul independent "Meet Monica Velour", în care interpretează rolul unei foste actriţe de filme porno, devenită dansatoare la bară. Ea va filma în lunile următoare pentru pelicula "The Treehouse", un lungmetraj în care îi are ca parteneri pe Jeremy Irons şi Tom Sturridge şi care va fi lansat pe marile ecrane în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici