Kim Cattrall, starul din "Sex and the City", se întoarce pe scena londoneză

Kim Cattrall, starul filmului "Sex and the City/ Totul despre sex", unde interpretează rolul Samanthei, revine pe scena de teatru londoneză, ea urmând să joace un rol într-o comedie de Noel Coward, "Private Lies", în regia celebrului Richard Eyre, informează BBC News Online.

25 afișări
Imaginea articolului Kim Cattrall, starul din "Sex and the City", se întoarce pe scena londoneză

Kim Cattrall, starul din "Sex and the City", se întoarce pe scena londoneză (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cattrall, devenită celebră cu rolul său din serialul de televiziune american "Sex and the City", transformat apoi şi într-un succes pe marele ecran, va juca alături de Matthew MacFadyen.

Richard Eyre, care a primit numeroase premii pentru spectacolele puse în scenă de el, va regiza show-ul, care va avea premiera în teatrul londonez Vaudeville, pe 3 martie 2010.

Cattrall, născută în Marea Britanie, s-a bucurat de critici pozitive după debutul său pe West End din 2005, în piesa "Whose Life Is It Anyway?".

În ultimele luni, Cattrall a filmat pentru "Sex and the City 2", în New York, alături de Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici