Kim Kardashian a anunţat finalul reality show-ului care a făcut-o faimoasă

  • Kim Kardashian a anunţat, marţi, finalul reality show-ului „Keeping Up With The Kardashians”.
  • După 14 ani, familia Kardashian îşi ia rămas bun de la fani.
  • Sezonul 21 va fi lansat la începutul anului viitor.
2556 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian a anunţat finalul reality show-ului care a făcut-o faimoasă

Kim Kardashian a anunţat finalul reality show-ului care a făcut-o faimoasă

„Cu inimile grele am luat decizia dificilă de a ne lua rămas bun de la Keeping Up With The Kardashians", a scris Kim într-o postare pe Twitter.

În cei 14 ani, show-ul le-a transformat pe Kim şi surorile sale în mega-vedete şi le-a adus în conturi milioane de dolari.

Ultimul sezon, cel de-al 21-lea, va fi difuzat la începutul anului 2021, scrie BBC News.

Mulţumind „miilor de persoane şi compani” implicate în program, Kim a adăugat, de asemenea: „Sunt incredibil de recunoscătoare tuturor celor care m-au urmărit şi m-au sprijinit pe mine şi familia mea în aceşti 14 ani incredibili”.

„Acest show ne-a făcut cine suntem şi voi fi mereu îndatorată faţă de toţi cei care au jucat un rol în modelarea carierei noastre şi schimbarea vieţilor noastre pentru totdeauna”, a continuat ea.

 

Cea mai mare parte a familiei era necunoscută când a început show-ul în 2007.

În ciuda faptului că a fost criticat de critici şi acuzat că a transformat în vedete o familie de oameni celebri, show-ul s-a bucurat de ratinguri uriaşe, a câştigat premii şi a fost unul dintre cele mai reuşite emisiuni ale canalului E!.

Pe lângă Kim şi surorile sale Kourtney şi Khloe, reality show-ul le-a făcut celebre şi pe Kendall şi Kylie Jenner. Cele două erau copii, atunci când emisiunea a fost lansată în 2007, dar acum - la vârsta de 24 respectiv, 23 de ani, sunt printre cei mai importanţi influenceri din lume.

Kylie Jenner a fost numită de revista Forbes drept cea mai tânără miliardară care şi-a creat singură averea, iar Kendall a fost cel mai bine plătit model din lume.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici