Kim Kardashian a depus flori la memorialul ridicat în amintirea victimelor genocidului armean

Starleta americană Kim Kardashian a vizitat, vineri, ţara strămoşilor ei, Armenia, şi a depus un buchet cu flori la memorialul din oraşul Erevan, ridicat în amintirea victimelor genocidului armean.

217 afișări
Imaginea articolului Kim Kardashian a depus flori la memorialul ridicat în amintirea victimelor genocidului armean

Kim Kardashian a depus flori la memorialul ridicat în amintirea victimelor genocidului armean (Imagine: HEPTA)

Îmbrăcată într-o ţinută de culoare roşie, Kim Kardashian a depus un buchet de lalele roşii la Armenian Genocide Memorial Complex, situat la marginea oraşului Erevan, capitala Republicii Armenia. Apoi, Kim şi Khloe, una dintre surorile sale, au ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor genocidului armean.

Kim Kardashian a sosit, miercuri, în Armenia, fiind însoţită de soţul său, rapperul Kanye West, fiica lor, North West, şi de Khloe Kardashian. Aceştia au fost întâmpinaţi de sute de fani.

Joi, Kim Kardashian a avut o întâlnire oficială cu premierul Armeniei, Hovik Abrahamyan.

Vizita lui Kim Kardashian în Armenia are loc în contextul evenimentelor care au loc pe 24 aprilie pentru comemorarea a o sută de ani de la producerea genocidului armean.

La 24 aprilie 1915, guvernul Junilor turci ordona deportarea spre provincia otomană din Siria a sute de mii de armeni acuzaţi de colaborare cu inamicul rus. Această zi este comemorată în lumea întreagă de diaspora armeană.

Potrivit armenilor, 1,5 milioane de persoane au fost ucise în timpul persecuţiilor şi deportărilor. Turcia neagă caracterul de genocid al acestor evenimente, care este însă recunoscut de numeroase alte ţări.

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare ridicându-se la peste 6 milioane de dolari în 2013.

Kim Kardashian şi rapperul Kanye West au o relaţie din 2012, iar fetiţa lor, North, s-a născut la jumătatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune şi rapperul american s-au căsătorit pe 24 mai 2014 la Florenţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici